Türk Telekom ekibi apartmana altyapı olmayacağını söylüyor

DarthVader1

Üstün
Makaleler
1
Bugün bir kişi geldi Türk Telekom'dan. Adamı eve aldım. Baktı etti, evde tesisat yok dedi. Ben hemen yaptırırım siz yeter ki altyapıyı halledin dedim, çok zor falan dedi, olmaz dedi. Siz buraya en iyisi magnet alın dedi. Apartmanda 5 farklı aile oturuyor. Sizce ne yapmam lazım? Bu işin peşini bırakmamayı düşünüyorum.

Yerleşimden uzak bir ilçede oturmuyorsanız, Türk Telekom İl Müdürlüğüne gidip altyapı talebinde bulunabilirsiniz. Siz bina girişine kadar bir cat6 çekebilirsiniz. Onlar altyapıyı getirdiklerinde sizin kablonuzu bağlarlar.

5 aileden herkes başvuru yaptı hocam altyapı talebini.

Yan sokakları falan sorgulayın hocam. Altyapı sorgusunu sadece TürkTelekom üzerinden değil Superonline ve TürkNet üzerinden de yapın üçünün kendi altyapıları diğer sitelerde gözükmüyor.

Yan sokakları falan sorgulayın hocam. Altyapı sorgusunu sadece Türk Telekom üzerinden değil Superonline ve TurkNet üzerinden de yapın üçünün kendi altyapıları diğer sitelerde gözükmüyor.

Yaptık hocam görünmüyor hiçbirinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…