@PoseidonWhisper, inan en az seninkiyle aynı durumdayım sadece kendini strese sokup gün boyu planlar kurma ve düşünme kısmını geçtim yavaş yavaş uyguluyorum.
Overthinki bırak ve bir yerden başla.

Ne ailemin sağlayabileceği iş ne de bırakacağı bir miras var tuzun kuru galiba demen zoruma gitti doğrusu :D

@PoseidonWhisper, inan en az seninkiyle aynı durumdayım sadece kendini strese sokup gün boyu planlar kurma ve düşünme kısmını geçtim yavaş yavaş uyguluyorum.
Overthinki bırak ve bir yerden başla.

Ne ailemin sağlayabileceği iş ne de bırakacağı bir miras var tuzun kuru galiba demen zoruma gitti doğrusu :D
O zaman şunu anlıyorum:

Birbirimizi tanıyor da olsak tanımıyor da olsak birimize bir şey olsa birimiz en önden koşar doğru mu? Bunu ailemizin zenginliğinden dem vurmak amacıyla söylemedim ki? Senin konumunda hatlar daha iyidir. Merkezi bir noktadasındır. Konum olarak avantajlı bir yerdesindir. Almış olduğun paket ya da hızlar sana gayet de yetiyordur. Okuldaysan, öğrenciysen asla ticari bir amacın yoktur. Cebime haşlığım girsin de gerisi önemli değil dersin geçersin. Bu yine de "ne yapacaksın iyi hattı" gibi bir cümleyi kurmanı gerektirmez ki? Amacımı da üstüne basa basa söylememe rağmen bırak hayal kurma, iş de yapma mı diyeceksin?