k4moncik

Yetkin
Merhaba, TurkNet 100 Mbps kullanıyorum. 2-3 ay sonra artar diye internet değiştirmeyi düşünüyorum. Türk Telekom'da 1000 Mbps için böyle bir kampanya yapmışlar: https://bireysel.turktelekom.com.tr...linea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-1000mbps

Sizce bu mantıklı mı? Ayrıca Türk Telekom bölgemde altyapı çalışması yaptığı için 990 TL'ye 1000 Mbps 24 ay internet veriyor. Hangisi mantıklı? Ayrıca YKS'ye çalışıyorum, o yüzden interneti 10 ay boyunca tam performansta kullanamayacağım. Beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evinizde Türk Telekom fiber interneti varsa ve 1000Mbps alabilecek durumdaysanız tabii ki en mantıklı seçenek o. Fiber altyapısında genelde altyapı kime aitse ondan hizmet almak en iyisidir.

Merhaba, TurkNet 100 Mbps kullanıyorum. 2-3 ay sonra artar diye internet değiştirmeyi düşünüyorum. Türk Telekom'da 1000 Mbps için böyle bir kampanya yapmışlar: https://bireysel.turktelekom.com.tr...linea-ozel-efsane-indirim-kampanyasi-1000mbps

Sizce bu mantıklı mı? Ayrıca Türk Telekom bölgemde altyapı çalışması yaptığı için 990 TL'ye 1000 Mbps 24 ay internet veriyor. Hangisi mantıklı? Ayrıca YKS'ye çalışıyorum, o yüzden interneti 10 ay boyunca tam performansta kullanamayacağım. Beklemeli miyim?

Kardeşim TT de paketler daha pahalı 1000 ile 500 arasında neredeyse hiç fark yok eğer evde fazla internet kullanan birisi yoksa sorun olmaz spike veya packet lossta modem kaliteliyse ayrıca altyapınızda iyiyse 500 öneririm size.

Evinizde Türk Telekom fiber interneti varsa ve 1000MBPS alabilecek durumdaysanız tabii ki en mantıklı seçenek o. Fiber altyapısında genelde altyapı kime aitse ondan hizmet almak en iyisidir.

Sizce hangi paket daha mantikli. Bir de YKS icin 10ay boyunca PC olmayacagi icin tam kullanamayacagim yine de almak mantikli mi?

Kardeşim TT de paketler daha pahalı 1000 ile 500 arasında neredeyse hiç fark yok eğer evde fazla internet kullanan birisi yoksa sorun olmaz spike veya packet lossta modem kaliteliyse ayrıca altyapınızda iyiyse 500 öneririm size.

500Mbps olan hat icin 890TL 24ay sunmuslar. Ya hiz şu anda yeterli gibi ancak Torrent film izliyorum, 3 saat film 40GB oluyor takila takila ilerliyor.

Kampanyalar bitmez.

Interneti 10 ay kullanamayacaksan fazladan para vermis olacaksin. Bahsettigin kampanya 6 ay 545 TL, 12 ay 1080TL denmis. Aylik 901,66 TL ye geliyor yani. Ustelik bu fiyata modem ekleyecekler. Gerek yok. On ay sonra bakarsin.

Ben de Türk Telekom abonesi idim TurkNet'e geçtim taahhüt yok Türk Telekom pişmanlıktır taahhüt koyar çıkmak istediğin zaman yüksek fiyat çekerler gereksiz fiyatları yükseltir hizmet de hizmet değil performansda zaten yok önerim türknettir ne olursa olsun.