Vaga

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Ev internetimiz halamın üzerine ve taahhüt 11.01.2026’da bitiyor. 11 Temmuz’da Türk Telekom fiber altyapı çalışması başladı. Ne olduğunu anlamadığımız için halam aradı. Altyapı çalışması olduğu söylenip her seferinde “Yarın saat 10’da düzelecek.” denildi ama internet hiç gelmedi. Halamdan abonelik bilgilerini alarak ben aramaya başladım; yine aynı şeyler söylendi.
17 Temmuz’da Türk Telekom, halamı kendi interneti için aradı. Halam da bizim interneti sordu. “Sorun yok, binaya fiber kablo çekilecek, randevu almanız gerek.” demişler. Halam, neden bilgilendirme yapılmadığını sormuş; “Göremiyorduk.” cevabı verilmiş. 22 Temmuz’a randevu verildi ama “yoğunluk var” denilerek gelinmedi. Daha sonra halama 30 Temmuz için yeni bir randevu verildi. Ben tekrar arayarak randevuyu 24 Temmuz’a çektirdim.
Bu süreçte interneti iptal ettirmek istedim; 3.750 TL cayma bedeli çıkardılar. Müşteri hizmetleri, anlaşmanızda 90 gün internet olmazsa iptalin mümkün olduğunu söylüyor. Eğer 24 Temmuz’da da gelmezlerse ne yapmalıyım?

Sana tek tavsiyem Twitter hesabın varsa Türk Telekom CEO'su ümit önal'ın resmi hesabını etiketleyerek konuyu özetle anında çözüm sağlıyorlar yaklaşık 2 senedir müşteri hizmetlerini aramadan tek bir tvit atıyorum anında sorunumu hallediyorlar.

Sana tek tavsiyem Twitter hesabın varsa Türk Telekom CEO'su ümit önal'ın resmi hesabını etiketleyerek konuyu özetle anında çözüm sağlıyorlar yaklaşık 2 senedir müşteri hizmetlerini aramadan tek bir tvit atıyorum anında sorunumu hallediyorlar.
Siyasi bir tanıdığımız olmasa dâhi yardım ediyorlar mı? Bahsedilen tvitleri paylaşır mısınız merak ettim.

Hocalarım maili attım şimdi.

Hocam, tweet attım ama X'te normal kullanıcılar için karakter sınırı o kadar kısaltılmış ki, derdimi aşırı özetleyerek bir gönderi paylaşmak zorunda kaldım.

Hocalarım @witicieen @İlkay Demir Mail ve tweet attıktan sonra iki kez aradılar ve sorunum düzeldi. Çok Teşekkür ederim. Fiber altyapı kurulum işlemleri, ev interneti kapsamıyor. İnternetiniz kesilmemesi lazım." falan dedi. Daha sonra modemi açtım, kırmızı yanan internet ışığı maviye döndü ve düzeldi. Boşa beklemişiz yani; sorun hemen düzelebiliyormuş.

Son düzenleme:
Dostum ne yaşıyorsun Allah aşkına, yaşadığın mağduriyeti tivit atacaksın ümit önal hesabını etiketleyerek onlar da yardımcı olacak bu kadar basit.
Sakin ol sadece tviti görmek istedim. Ülkenin yarısından fazlası internet problemi cekiyor nihayetinde inanamamak cok normal degil mi?