Mahalleyi yazmanız yeterli. Hatta bulunduğunuz lokasyondaki fibere sahip bina sayısını da belirtin. Ayrıca dilekçe ve abonelik sahibi aynı kişi olursa daha uygun olur.Fiber olan bina adına kadar yazmak gerekir mi yoksa mahalleyi yazmak yeterli olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Canepe
Uzman
Tüm bilgilerinizi eksiksiz vermeniz gerekiyor. Ayrıca binada ne kadar abone olmak isteyen veya internete sahip olmak isteyen varsa aynı şekilde dilekçeye ıslak imzaları birlikte ekleyin. Dilekçeye dönüş PTT makbuzu ile gelir. Bu makbuzdan sonra bir-iki ay içinde herhangi bir aksiyon alınmazsa bu sefer o abonelerle birebir müdürlüğe gidip ön talep oluşturmanız gerekiyor.Fiber olan bina adına kadar yazmak gerekir mi yoksa mahalleyi yazmak yeterli olur mu?
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Belli ki uzun iş BTK üzerinden de aktif şikayetim var 10 gün içinde dönüş yapacaklar önce onu beklemek daha mantıklı gibi. Saha ekibinden 2 farklı kişi ile görüştüm arıza kaydı sebebiyle birisi 1 ay diyor birisi 3 ay diyorTüm bilgilerinizi eksiksiz vermeniz gerekiyor. Ayrıca binada ne kadar abone olmak isteyen veya internete sahip olmak isteyen varsa aynı şekilde dilekçeye ıslak imzaları birlikte ekleyin. Dilekçeye dönüş PTT makbuzu ile gelir. Bu makbuzdan sonra bir-iki ay içinde herhangi bir aksiyon alınmazsa bu sefer o abonelerle birebir müdürlüğe gidip ön talep oluşturmanız gerekiyor.
BTK sorunu çözemez. Tüm işlemler planlama ve organizasyonla ilgili. BTK'dan iletilen bu tarz şikayetlere hazır şablonla cevap veriyorlardır. Saha çalışmalarımız devam etmekte gibi. Ben 2.5 yıl uğraştım bulunduğum lokasyona (köy) şu an 1000mbps fiber getirebilmek için. Üstelik kamusal alan olduğu halde getirmekte zorlandılar. 4 Km mesafeden fiber santrali kuruldu. Şikayetle maalesef olmuyor. Son çare Ümit ÖNAL'a X üzerinden ulaşmak olsun.Belli ki uzun iş BTK üzerinden de aktif şikayetim var 10 gün içinde dönüş yapacaklar önce onu beklemek daha mantıklı gibi. Saha ekibinden 2 farklı kişi ile görüştüm arıza kaydı sebebiyle birisi 1 ay diyor birisi 3 ay diyor![]()
Arkadaşım fiber dönüşüm diye bir başlık var başvurabiliyorsun TT uygulamada. Müşteri hizmetlerine fiber dönüşüme başvurmak istiyorum diyorsun ya da tabii bu daha garanti mesaj geliyor. 180 gün içinde dönüş yapıyorlarmış, ben başvurdum.
Canepe
Uzman
Açık kapı cimer bunlar hiçbir işe yaramıyor emin olabilirsiniz, fiberleştirme veya altyapı talepleri tamamen müdürlükte hallediliyor ve kendi işlerinde harmonik çalışıyorlar. Şikayet, bildiri vs. umurlarında değil.Belli ki uzun iş BTK üzerinden de aktif şikayetim var 10 gün içinde dönüş yapacaklar önce onu beklemek daha mantıklı gibi. Saha ekibinden 2 farklı kişi ile görüştüm arıza kaydı sebebiyle birisi 1 ay diyor birisi 3 ay diyor![]()
2025 yılı bitiyor yatırım bütçesi kalmamıştır 2026'yı bekleyin dediler. :')Herhangi bir dönüş yapmadılar mı? bahane olarak ne sundular merak ettim.