Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nokia 6070

Becerikli
Dünden beri Google arama sayfasında CAPTCHA doğrulama çıkıyordu. Normalde sadece IPv4'le bağlanılabilirliğimi gösteren Torrent sitesi IPv6 olarak da göstermeye başladı. Her zaman açık olan siteler yeniden kullanıcı girişi yapmamı istedi. MYIP'den sorgulama yapınca da IPv6 adresi çıkıyor. Sizde durum nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site desteğine göre değişiyor mu durum? Mesela Speedtest IPv4 gösteriyor.
Size IPv6 tanımlanması ile girmeye çalıştığınız sitenin IPv6 desteklemesi ayrı şeyler.

Turk Telekom IPv6 tanımlamasında en ileride olan ISS. Neredeyse bütün müşterilerine IPv6 tanımladı.

Ama bu demek değil ki girdiğiniz her site IPv6 destekliyor. İnternetin %60 civarı IPv6 destekliyor şu an. Çoğu popüler site IPv6 rotasını kullanır. Ama bazı kullanmayanlar olacaktır (PlayStation gibi)

İnternet tarayıcıları, işletim sistemleri ve web siteleri IPv6 varsa IPV6 tercih eder. O yüzden size tekrar giriş yapmanızı istemişlerdir.

Turk Telekom IPv6 tanımlamasında en ileride olan ISS. Neredeyse bütün müşterilerine IPv6 tanımladı.
Türknet abonesiyim oraya açmıştım konuyu ancak buraya taşınmış. Önceden Türknet kendi altyapısı olan yerlere deneme amaçlı veriyor diye görmüştüm. Benim TT fiber altyapısı olunca sorayım dedim.

Türknet abonesiyim oraya açmıştım konuyu ancak buraya taşınmış. Önceden Türknet kendi altyapısı olan yerlere deneme amaçlı veriyor diye görmüştüm. Benim TT fiber altyapısı olunca sorayım dedim.
Turknet'te TT altyapısı kullananlara yok hala IPv6 bildiğim. Eskiden vardı ama geri aldılar TT altyapısı kullanan abonelerinden.

Türk Telekom altyapısındayım, TurkNet kullanıyorum. Eskiden TurkNet IPv6 veriyordu. Geçen istedim; 'Artık vermiyoruz,' dediler.
Bende değişti işte. Herhangi bir talepte bulunmadım. Bir tek belki ilgili olabilir diyeceğim Türknet'in siteden Deneyim Programı diye bir şeye tamam demiştim ama aşağıdaki Google Formlara yönlendirdikleri linkten hiçbir şey yapmadım.
1768644250723.webp