Türk Telekom fiber bağlandıktan sonra ONT los ışığı kırmızı yanıyor

Yine sanırım saha ekiplerinin gelmesi gerekebilir. Acaba aceleden sizin ONT ve Router tanımlamasını atlamış olabilirler mi diye düşünmeden edemiyorum. VLAN ID ayarladınız mı? Türk Telekom için 35 idi ama fiberde nasıl bilmiyorum.

Evet, 35 olarak ayarlı. Yarın tekrar arayacağım müşteri hizmetlerini. Belki kurulumu onlar manuel yaparlar. Kablo da vs. sorun olduğunu zannetmiyorum. Modem ve ONT'de ışıklar normal yanıyor çünkü.

Fİberde de 35 diye biliyorum hocam. Yazın kullanırken öyle görmüştüm sanırım.

Evet, 35 olarak ayarlı. Yarın tekrar arayacağım müşteri hizmetlerini. Belki kurulumu onlar manuel yaparlar. Kablo da vs. sorun olduğunu zannetmiyorum. Modem ve ONT'de ışıklar normal yanıyor çünkü.
Çünkü evet hani her şey tam iken böyle yapması normal değil. Tanımlama olarak hata vardır muhtemelen.

Çünkü evet hani her şey tam iken böyle yapması normal değil. Tanımlama olarak hata vardır muhtemelen.
Bu arada Türk Telekom'un Online Işlemler uygulamasindan baktığımda "modem sinyal alamıyor" gibi bir hata var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…