Enesx0

Uzman
Herkese merhaba, geçtiğimiz hafta Türk Telekom müşteri hizmetleri üzerinden fiber dönüşüm için başvuruda bulundum. Olduğum bölge kırsal sayılabilir bir alan, ancak 100 Mbps VDSL kullanıyorum ve mahallemdeki kabine fiber kablo geldiğini biliyordum, ancak görmemiştim. Bugün evimin önünde bulunan direkte bir kablo dikkatimi çekti. Gittim, baktım; üstünde Türk Telekom optik kablo yazıyor, ancak kablo halka şeklinde duruyor, plastik bir şeyin içine giriyor. Merakım şudur: Acaba bu dönüşüm ne kadar sürer? Kablolar direkler vasıtasıyla olduğum yere kadar gelmiş sonuçta ve başvuru talebinde bulunan sadece benim. Bu süreç uzun sürer mi?

Merkezde yaşayıp 7 aydır fiber bekliyorum çevre fiber dolu ona rağmen yok yoğunluğa göre gelmesi uzun sürer.

Merkezde yaşayıp 7 aydır fiber bekliyorum çevre fiber dolu ona rağmen yok yoğunluğa göre gelmesi uzun sürer.
benim mahallemde kabine kadar fiber var ilçedede fiber çalışması bitmek üzere 1 2 mahalle kalmıştır belki merkezdeki o problem oranın çalışanları ile alakalı birde apartmanda yaşıyosan müteahhitin de başvuru yapması gerekiyomuş

Benim mahallemde kabine kadar fiber var ilçedede fiber çalışması bitmek üzere 1 2 mahalle kalmıştır belki merkezdeki o problem oranın çalışanları ile alakalı bir de apartmanda yaşıyorsan müteahhitin de başvuru yapması gerekiyormuş.

Bizde kabinde var her şey var atladılar nedense sende onlar gelmiş yakında o ilçeye fiber ekleyecekler daire yoğunluğa göre fiber daha hızlı gelir.