Syrox

Çalışkan
Evime yakın zamanda fiber kablo çekildi. Türk Telekom bilgilendirme yaparken fiber kullanmak için illaki bizim verdiğimiz modem lazım dedi, nedenini sorunca kanun çıktı dedi ama her ay belli miktar kullanım ücreti vermek zorundaymışız.

Ben bunlara bu parayı vermek istemiyorum, dedikleri gibi bir şey var mı?

ONT onların, modemin iadesi ile faturadan fiyatın düşmesi ile ilgili yakın zamanda donanımhaber'de birkaç konu açılmıştı. ONT bırakarak, modemi gidip müdürlüğe iade edebiliyor sonraki ayların faturanızdan düşmesini sağlayabiliyordunuz. Müdürlükte çekimsiz, suratsız ve zor imajı yaratın. Kibar olmayın, başlarından savmasınlar.

ONT onların, modemin iadesi ile faturadan fiyatın düşmesi ile ilgili yakın zamanda DonanımHaber'de birkaç konu açılmıştı. ONT bırakarak, modemi gidip müdürlüğe iade edebiliyor sonraki ayların faturanızdan düşmesini sağlayabiliyordunuz. Müdürlükte çekimsiz, suratsız ve zor imajı yaratın. Kibar olmayın, başlarından savmasınlar.

Bahsettigin konunun linkleri atar misin?

ONT onların, modemin iadesi ile faturadan fiyatın düşmesi ile ilgili yakın zamanda DonanımHaber'de birkaç konu açılmıştı. ONT bırakarak, modemi gidip müdürlüğe iade edebiliyor sonraki ayların faturanızdan düşmesini sağlayabiliyordunuz. Müdürlükte çekimsiz, suratsız ve zor imajı yaratın. Kibar olmayın, başlarından savmasınlar.

ONT bende mi kalacak bir de modem iadesinden sonra baika modem alıp kurabilir miyim?

Bahsettigin konunun linkleri atar misin?

ONT bende mi kalacak bir de modem iadesinden sonra baika modem alıp kurabilir miyim?
ONT alan görülmemiş pek, zaten ONT daireye ait oluyor genelde. Fiber devrenin bir parçası olarak görebilirsiniz OFDK gibi.

TT'de kendi modeminizi kullanmak zor değil, Superonline gibi değil yani. PPPoE şifrenizi kolayca temin edebiliyorsunuz. Rehberleri de sıklıkla Techolay youtube'da mevcut.

Modem kurulumu için video linki atabilir misiniz bir de modem öneriniz var mı?

ONT alan görülmemiş pek, zaten ONT daireye ait oluyor genelde. Fiber devrenin bir parçası olarak görebilirsiniz ofdk gibi.

TT'de kendi modeminizi kullanmak zor değil, Superonline gibi değil yani. PPoE şifrenizi kolayca temin edebiliyorsunuz. Rehberleri de sıklıkla Techolay YouTube'da mevcut.

Evimde 1GB Telekom fiber var kullandığım modem Keenetic hopper ondan dolayı çok güzel de oluyor kablolu 920 MB alıyorum Wi-Fi ile 450 - 500 arası.

Beni aradıklarında TT'nin verdiği modemi kullanmak zorundasınız dediler demek ki tamamen palavra.

Modem kurulumu için video linki atabilir misiniz bir de modem öneriniz var mı?

Beni aradıklarında TT'nin verdiği modemi kullanmak zorundasınız dediler demek ki tamamen palavra.
TT ile telefondan iletişim kurmanız hata, ezber cevap cahil bir müşteri hizmetleri var. Daha teknik doygun cevaplar almak için müdürlüğe gitmelisiniz. Modem kurulum videoları için aşağıdaki üç videoyu tamamen izlemenizi tavsiye ederim.

Modem önerisi yapmak bana düşmüyor, deneyimim yok çünkü. Bunun için ayrı konu açabilir veya daha önce açılan konuları inceleyebilirsiniz.