Türk Telekom fiber ne zaman aktif olur?

macentm

Üyecik
Merhaba dostlar, fotoğraflarda gördüğünüz gibi Mart'ın başında binaya kadar fiber kablo çektiler; kutuyu ve bina içi kablolamayı geçen sene yapmışlardı. Bağlı olduğum müdürlükle görüştüm, "Ne zaman bağlantı yapılır?" diye; bu Mart'ın sonuna kadar hallolmuş dendi ama hâlâ çıt yok, kablolar bu şekilde kaldı. Turuncu kablo ve binaya dağılan kablolar kutuya girmedi bile. Bu iş sizce ne zaman hallolur?

Muhtemelen sokak üzerindeki tüm işlerden sonra geçecekler o aşamaya. Nisan'ın ortasına kadar tamamlanmış olur diye düşünüyorum.

Bizim burada kablolar binalara çekildikten 3 hafta sonra tüm işlemler bitmişti. Sizde de muhtemelen o kadar sürebilir. Fiberin aktif hale gelmesi ve gözükmesi de ayrıyeten 1 hafta kadar sürüyor maksimum.

Muhtemelen sokak üzerindeki tüm işlerden sonra geçecekler o aşamaya. Nisan'ın ortasına kadar tamamlanmış olur diye düşünüyorum.

Bizim burada kablolar binalara çekildikten 3 hafta sonra tüm işlemler bitmişti. Sizde de muhtemelen o kadar sürebilir. Fiberin aktif hale gelmesi ve gözükmesi de ayrıyeten 1 hafta kadar sürüyor maksimum.

Hocam cevaplar için hepinize teşekkürler. Peki bu süreci hızlandırabilmemin bir yolu var mı acaba?

Hocam cevaplar için hepinize teşekkürler. Peki bu süreci hızlandırabilmemin bir yolu var mı acaba?
Zaten çalışıyorlarsa hızlandırabilecek bir durum yok. Erişimi toplu olarak verirler zaten sokağa.

Kutu + dairelere kadar kablo çekileli aşağı yukarı 1 sene olacak hala aktif etmediler şans işi kimine 1 hafta kimine 1 sene.

Kutu + dairelere kadar kablo çekileli aşağı yukarı 1 sene olacak hala aktif etmediler şans işi kimine 1 hafta kimine 1 sene.
Sıkıntı olmuştur. Müdürlükle iletişime geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…