K k4moncik Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 3 Beğeniler 107 21 Ocak 2026 #1 Merhaba, TT altyapısında TurkNet kullanıyordum, Türk Telekom'a geçtim ve packet loss değerlerim yerlerde. Eski modemim TP-Link Archer V5 gibi bir şeydi, yeni modemim ZTE H3600p.
Merhaba, TT altyapısında TurkNet kullanıyordum, Türk Telekom'a geçtim ve packet loss değerlerim yerlerde. Eski modemim TP-Link Archer V5 gibi bir şeydi, yeni modemim ZTE H3600p.
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 21 Ocak 2026 #2 Oyunlarda mı sorun yaşıyorsunuz?
KS KS K k4moncik Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 3 Beğeniler 107 22 Ocak 2026 #3 ggbye dedi: Oyunlarda mı sorun yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genel kullanımda sıkıntı oluyordu. Windows'ta paket akışı duzenleme diye ayar var mış, onu kapatinc sorunum cozuldu.
ggbye dedi: Oyunlarda mı sorun yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genel kullanımda sıkıntı oluyordu. Windows'ta paket akışı duzenleme diye ayar var mış, onu kapatinc sorunum cozuldu.
R R1sHeX Gelişen Katılım 16 Şubat 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 1 16 Şubat 2026 #4 k4moncik dedi: Genel kullanımda sıkıntı oluyordu. Windows'ta paket akışı duzenleme diye ayar var mış, onu kapatinc sorunum cozuldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bahsettiğiniz windows paket akış düzenleme ayarı nerde acaba?
k4moncik dedi: Genel kullanımda sıkıntı oluyordu. Windows'ta paket akışı duzenleme diye ayar var mış, onu kapatinc sorunum cozuldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bahsettiğiniz windows paket akış düzenleme ayarı nerde acaba?