Türk Telekom fiber sürecim

Hocam merhaba, TTNET'te çalıştığınız için bir şey sormak istiyorum. Benim binamın duvarına bir tane fiber kutusu ve bina içine de bir tane kutu geldi; ancak bina içine herhangi bir fiber kablosu daha çekmediler. 1 ay oldu kutular geleli, ne kadar sürer kalan işlemler veya kalan ne gibi işlemler var?

Dosya Ekleri

• 2.webp
    1,9 MB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2026-08-17 at 17.05.42.webp
    1 MB · Görüntüleme: 42

Merhaba, normalde 1 ila 3 hafta içinde dairelere çekmeleri lazım ancak istek yoksa süre uzar. Müdürlük ya da telefon ile fiber talebinizi iletin, süreç hızlanır. Bina içine kablo çekildikten sonra yine 1 ila 3 hafta içinde sinyal verilir. Ama işte her bölgede çalışanlar yüzünden süreçler çok değişiyor. Taşeron firmalar yaptığı için bütün işlemleri. Ne desem boş aslında

Ben X üzerinden yazdım, planlı bir çalışma yok, ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar. Müdürlüğe gittim, zaman veremiyoruz diyorlar.

Ben X üzerinden yazdım, planlı bir çalışma yok, ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar. Müdürlüğe gittim, zaman veremiyoruz diyorlar.

Bütçe çıkaramıyorlar demek ki, umarım 2026 yılı bütçesi dolmamıştır. Eğer o bütçe dolduysa 2027'ye kalır ama bence sıkıştır, genel müdürlük ile çözersin ancak. Sürekli git, ısrarcı ol.

Bölgede eğer 5G varsa ve iyi çekim kalitesi varsa Superbox 5G'ye ne dersiniz? Ben gayet memnunum böyle.

Geçen gün tekrar gittim müdürlüğe, kontrol ettiler. Sizde çok bir işlem kalmamış, gelir yakında dediler. Bugün de fiber altyapı adresinize geldi diye mesaj geldi ama daireye kadar hala bir kablo çekilmedi. Ben de başvuru yaptım, arayıp başvurumu da aldılar. Bakalım, perşembe gününe randevu verdiler. İnşallah daha kablo yok deyip uzatmazlar süreci. Siz biliyorsunuzdur belki, bu durumlarda başvuru sonrası mı kablo çekiyorlar acaba? 4 daireli bir bina, o yüzden sordum.

Güzel haber, başvuru üzerine gelip çekebiliyorlar evet. Çekmeleri çok sürmez zaten kabloyu.

Güzel haber, başvuru üzerine gelip çekebiliyorlar evet. Çekmeleri çok sürmez zaten kabloyu.
Bir sorun çıkarmazlarsa yarın gelecekler, bakalım. Direkt 1000 Mbps pakete geçtim zaten

Hocam merhaba, 25'inde yaptığım başvuru için 27'sinde geldiler ama kablo ekibi ayrı bir ekip, onlar kablo çekecek gelip dediler. Normalde pazartesi dediler, sonra çarşamba, en son cuma dediler; hiçbir gelen giden olmadı. Bu durumda ne olacak?

Son düzenleme:

Israra devam, ne yazık ki eleman azlığından böyle şeyler çok oluyor.

Israra devam, ne yazık ki eleman azlığından böyle şeyler çok oluyor.
X üzerinden şikayet kaydı oluşturuyorum. Onun haricinde Cuma günü BTK'ya şikayet ettim. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Veya şunu yaparsan daha kolay hallederler dediğin varsa onu da yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…