Çözüldü Türk Telekom Fiber Uyumlu SFP

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Majdev Hocam rehber gelicek mi?
Evet hazırlayacağım bugün yarın.

Eline sağlık. O5 Layer'e gelince IP alman çok iyi ben O3'ten sonra olmaz diye düşünüyordum. Acaba vendor farkı var mı orası da önemli. Çin Huawei, ZTE OLT dışında Nokia, Zyxel OLT'de olacak mı orası soru işareti. Nokia OLT'de olan bir kişi desene çok iyi olacak. Artık OLT marka fark etmeden ONT takılabiliyor, kullanılabiliyor orada bir sıkıntı yok. Ancak, Nokia'da farklı konfigüre durumları olabilir.

Teşekkür ederim diğer forumda bir soru sordum bakma şansın var mı?

Uploaddaki limiti kaldırabiliyor muyuz hocam?
Upload limitini kaldıramazsın. Network tarafında hızımızı limitler Telekom. 1048/56 oranda QoS uyguluyorlar. Telekom sunucularında biraz daha yüksek gözükebilir ancak 1100, 1200Mbps DL, 1000 UL alamazsın, limitin kaldırılması lazım.

Teşekkür ederim diğer forumda bir soru sordum bakma şansın var mı?
Gördüm. (O forumda hesabımı kapattım) SSG'de farklı konfigüre durumları olabilir. Oradaki ZTE ZXR yazan SSG. Auth (Kimlik, pppoe doğrulama), yönlendirme, IP dağıtan cihaz. Telekom Juniper MX, ZTE ZXR10, Ericsson 8020 SSG'leri kullanıyor.

QoS client bazlı aşılamıyor değil mi?
İşlemez zira direkt olarak Network tarafında limitliyor.

@Majdev Hocam rehber gelicek mi?
Evet hazırlayacağım bugün yarın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…