Türk Telekom fiber VAE'de TurkNet'e geçiş sonrası hız sorunu

Jarvis

Başarılı
Yer
İstanbul
TT altyapısında TurkNet 1000/50'ye geçtim, az önce router resetlendi ve baktığımda cihazın kullanıcı adı ve şifresi değişip TurkNet olmuş. Ancak online işlemlerde değişiklik yok. 31.xx IP blokundayım. Hız testi yaptığımda TurkNet İstanbul'da 223 Mbps download, Türk Telekom İstanbul sunucusunda 550 Mbps download alıyorum. Normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, normal. Geçiş yeni olduğu için yönlendirmeler oturmadı. Birkaç saat içinde hız dengelenir.

Yeni çıkan 1000/50 900TL olayını diyorsanız normal değil ama müşteri hizmetleri bunun olduğundan haberdar bile değil. Biz Gigafiber hariç 1000Mbps vermiyoruz diyor. Anlaşılan hala oturmamış sistem.

Yeni çıkan 1000/50 900TL olayını diyorsanız normal değil ama müşteri hizmetleri bunun olduğundan haberdar bile değil. Biz Gigafiber hariç 1000Mbps vermiyoruz diyor. Anlaşılan hala oturmamış sistem.
Benim görüştüklerim kampanyadan gayet haberdardı. Evet GigaFiber değil 1000/50 olan 900 TL. Ne yapsam bilemedim.

Ben de internetimi taşıttığım zaman böyle bir sorun olmuştu, düzgün IP alamıyordum, bir süre bekleyin, 1-2 güne düzelmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…