Türk Telekom FTTH altyapısı mevcut ama Türk Telekom pahalı geldiği için alternatif firmalara yöneldim. Tavsiye ettiğiniz firma ve tarife var mı?
Millenicom veya Comnet düşünüyorum.
Millenicom önermem pek. Memnun olan az. Ayrıca sorun olduğunda müşteri hizmetleri bulamıyorsunuz.
Müşteri desteği konusunda Comnet de kötü ama en azından fiyatı düşük. Fiber altyapıda sorun olması düşük ihtimalli olduğu için müşteri hizmetlerine ne kadar ihtiyaç olur bilemem.
Diğer yandan Konyalı İSS (yasaklı olduğu için adını kullanmıyorum), ayrıca netspeed var.
@Nefs İlmi
Comnet ile Millenicom benzer fiyatlara sahip. Senelik alırsan Comnet daha uygun oluyor ama senelik almayı düşünmüyorum. @Brich
Kurulum süreci nasıl oluyor? Evde ben olmayacağım ve ailemin kurması pek mümkün gözükmüyor. Gelip mi kuruyorlar yoksa kurulumu bizim mi yapmamız gerekiyor?
@Nefs İlmi
Comnet ile Millenicom benzer fiyatlara sahip. Senelik alırsan Comnet daha uygun oluyor ama senelik almayı düşünmüyorum. @Brich
Kurulum süreci nasıl oluyor? Evde ben olmayacağım ve ailemin kurması pek mümkün gözükmüyor. Gelip mi kuruyorlar yoksa kurulumu bizim mi yapmamız gerekiyor?
Comnet tercih edilebilecek bir firma değil. Müşterinin sorununu çözmek yerine aboneliğini sonlandırıp telefonlara çıkmayan bir firma. Çok fazla şikayet mevcut zaten çeşitli platformlarda.
Netspeed kullandım daha önce, müşteri hizmetleri iletişim konusunda iyiydi. En azından trip atmıyorlardı Netspeed'in online işlemler menüsü de oldukça profesyonel ve hoş duruyor. Netspeed düşünebilirsiniz. Şahsen 1000Mbps veriyor olsalardı ben de tercih ederdim, Türk Telekom kullanıyorum şu an.