Türk Telekom internette düşük hız sorunu

dostprime

Başarılı
Türk Telekom kullanıyorum. 50 Mbps indirme 15 uploadım var fakat bilgisayarda indirme hızı 2-3 Mbps'ye çakılıyor ve bunu hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum bir sıkıntı gözükmüyor hattınızda diyorlar. Bilgisayarda yapılabilecek bütün ayarları yaptım fakat hiçbiri çalışmıyor. Laptopum Ethernet kablosu desteklemiyor kablosuz olarak bağlanıyorum. Sabit 20 Mbps hıza hasret kalır olduk. Modem değiştirdik yine aynı sorun devam ediyor bu sorunu nasıl kaldırabilirim?

Ethernet bilgisayarda en iyisidir wifi çok iyi değil bilgisayarlar için.

İfadeler: 144
Wi-Fi çipi MediaTek ise pek bir şey beklemeyin zaten. Bir de hat değerlerinizi paylaşın. Türk Telekom kolpa sıkıyor olabilir.

Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarında bir sorun gözüküyor mu?

Aygıt yöneticisinde kullandığın ağ bağdaştırıcısının üstüne gel sonra çift tıkla. Gelişmiş kısmına gel ve şu ayarları yap:
Kablosuz modu: 802.11a/b/g
Preferred band: 5G first
Bu ayarları Valorant'ta ping sorunum var diye yapmıştım belki senin de işine yarayabilir diye söylüyorum. Eğer ayarlar zaten böyleyse benim bildiğim yapacak bir şey yok.

Denedim olmadı sağ olun fakat şöyle bir detay fark ettim Speedtest başlarken bir anda 40 Mbps'den başlıyor sonra direkt 1-2'ye çakılıyor.

Denedim olmadı sağ olun fakat şöyle bir detay fark ettim Speedtest başlarken bir anda 40 Mbps'den başlıyor sonra direkt 1-2'ye çakılıyor.
Hat değerlerinizi atın hocam 192.168.1.1 adresine girip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…