Luxi

Uzman
Türk Telekom'un 1000/50 Mbps paketini kullanıyorum. Ethernet ile bağlı olan bilgisayarımda herhangi bir kopma olmazken o an kablosuzla bağlı laptopta İnternet kopuyor. Sürekli olan bir durum değil, haftada 5-6 kez falan oluyor. 15-20 sn sonra otomatik düzeliyor. İnternette sanırım sıkıntı yok, çünkü aynı anda Ethernet ile bağlı olan cihazda herhangi bir kopma yaşanmıyor. 2.4 GHz ve 5 GHz bağlantılarını ayırmayı denedim, olmadı.

O bende de oluyor maalesef. VDSL2 internet kullanıyorum, stabil olsa bile telefonda kopuyor. Anlam veremedim. Türk Telekom'la alakalı olacağını sanmıyorum açıkçası.

O bende de oluyor maalesef. VDSL2 internet kullanıyorum, stabil olsa bile telefonda kopuyor. Anlam veremedim. Türk Telekom'la alakalı olacağını sanmıyorum açıkçası.
Modem mi kaldıramıyor hocam acaba? Kanal seçimini otomatikten manuele almayı denedim yine de çare olmadı internet gittiği zaman modemde ışıklar da sönmüyor 2.4 ghz 5 ghz ışıkları yanmaya devam ediyor. Şu sıra iyice artmaya başladı can sıkıcı oluyor bazen.

Türk Telekom'un 1000/50 Mbps paketini kullanıyorum. Ethernet ile bağlı olan bilgisayarımda herhangi bir kopma olmazken o an kablosuzla bağlı laptopta internet kopuyor. Sürekli olan bir durum değil, haftada 5-6 kez falan oluyor. 15-20 sn sonra otomatik düzeliyor. İnternette sanırım sıkıntı yok, çünkü aynı anda Ethernet ile bağlı olan cihazda herhangi bir kopma yaşanmıyor. 2.4 GHz ve 5 GHz bağlantılarını ayırmayı denedim, olmadı.

VDSL2 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyordum modemi değiştirince düzeldi.