3/4 ay önce başladılar tanımlamaya. Santral bazlı açıyorlar diye düşünüyorum bana 2 ay önce tanımlandı. Şu an Google'da Türkiye'nin IPv6 çıkışı %17 seviyelerinde seyrediyor.
Tabi bunun içinde Türknet Gigafiber ve Sol de var.
3/4 ay önce başladılar tanımlamaya. Santral bazlı açıyorlar diye düşünüyorum bana 2 ay önce tanımlandı. Şu an Google'da Türkiye'nin IPv6 çıkışı %10/12 seviyelerinde seyrediyor.
CGNAT'a da düşmedim bugüne kadar. Şans var biraz sanırım. 2-3 ay önce evde olmadığımdan fark etmedim büyük ihtimal. Ufakta olsa gelişme olması sevindirici. Darısı sansürün ve diğer kısıtlamaların başına.
CGNAT'a da düşmedim bugüne kadar. Şans var biraz sanırım. 2-3 ay önce evde olmadığımdan fark etmedim büyük ihtimal. Ufakta olsa gelişme olması sevindirici. Darısı sansürün ve diğer kısıtlamaların başına.
Türk Telekom da şu an benim de IPv4 dinamik. Bölgesel olarak değişiyor nüfusun yoğun olmadığı boşta IPv4'ün olduğu yerlerde Türk Telekom hala dinamik IPv4 verebiliyor. Sansür işi biraz zor maalesef başımızda her olayda interneti kısıtlayan bir hükumet var.
Maalesef. Her ISS kendisi vermesi gerekiyor. 2020 zamanları TurkNet Türk Telekom altyapısında IPv6 veriyordu kapalı beta tester olmuştum geri dönüşler vermiştim sonrasında genele açıldı bir süre devam etti iptal ettiler.