Woozy

Başarılı
Mahallede yeraltı çalışması olduğu için asfaltı kazmışlar. Kazan işçiler amatör oldukları için kol kadar olan evlere internet bağlayan kabloyu vinç ile koparmış ve mahallenin internet bağlantısını kesmişler. Kaç kere Türk Telekom'a bu konu hakkında bilgi verdiğimiz halde, sorunu 7 gündür çözmediler ve 7 gündür mahallede internet yok. 12 Mart tarihine kadar süre verdiler ama çözüp çözmeyecekleri bile belli değil. BTK'ya şikayet etsem çözüm alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahallede yeraltı çalışması olduğu için asfaltı kazmışlar. Kazan işçiler amatör oldukları için kol kadar olan evlere internet bağlayan kabloyu vinç ile koparmış ve mahallenin internet bağlantısını kesmişler. Kaç kere Türk Telekom'a bu konu hakkında bilgi verdiğimiz halde, sorunu 7 gündür çözmediler ve 7 gündür mahallede internet yok. 12 Mart tarihine kadar süre verdiler ama çözüp çözmeyecekleri bile belli değil. BTK'ya şikayet etsem çözüm alabilir miyim?

Yanlışım yoksa BTK ilk 3 şikayeti oleratöre iletiyor sonra kendisi dahil oluyor. Bunu tavsiye olarak görme sorumluluk almak istemem ama müşteri hizmetleri genelde yetersiz oluyor. Bölgedeki Türk Telekom müdürlüğüne birkaç kişi ufak bir ziyaret yapmak daha sağlıklı olacaktır. Denendi onaylandı :)

THH, BTK, muhtarlık ve belediyeye şikayet edin, yerinizde olsam hepsine şikayet ederim üstüne CİMER'e şikayet ederdim. İnternet önemli, sonuçta her işimizi internetten yapıyoruz.

Katılıyorum. İnternet artık temel ihtiyaç haline geldi.
Sizin yaşadığınız benim başıma gelse dayanamazdım.

Kimse dayanamaz hocam. Biz korona iken internet (VDSL) kablolarını çalmışlar sınıf karantinada Online dersler vardı. 2 hafta sürünce Türk Telekom müdürlüğüne 5 abone gitmiştik. Orada hepimizin faturasından kullanmadığımız günleri düşüp 1.5 hafta sonra düzeltmişlerdi. Müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor. "arıza kaydı açtım, modem resetledim" tek yaptıkları bunlar.

Kimse dayanamaz hocam. Biz korona iken internet (VDSL) kablolarını çalmışlar sınıf karantinada Online dersler vardı. 2 hafta sürünce Türk Telekom müdürlüğüne 5 abone gitmiştik. Orada hepimizin faturasından kullanmadığımız günleri düşüp 1.5 hafta sonra düzeltmişlerdi. Müşteri hizmetleri hiçbir şey bilmiyor. "arıza kaydı açtım, modem resetledim" tek yaptıkları bunlar.
Arıza kaydı açtım problemi düzeltmeye çalışıyoruz diyor daha problemin nedenini bilmiyor biz söyleyince "Olabilir" diyip geçiştirdi. Dün de mesaj attılar problemi çözmeye çalışıyoruz diye Telekomdan ne yetkili gelmişti ve çalışan problemi çözmek için 🤣.

Arıza kaydı açtım problemi düzeltmeye çalışıyoruz diyor daha problemin nedenini bilmiyor biz söyleyince "olabilir" deyip geçiştirdi. Dün de mesaj attılar problemi çözmeye çalışıyoruz diye Telekom'dan ne yetkili gelmişti ve çalışan problemi çözmek için 🤣.

Dediğim gibi bunları darlamak lazım yoksa iş yapmıyorlar. Aynı yöntemi yakın bir zamanda fiber getirttirmek içinde kullanmayı planlıyoruz. Gönlümüzde TurkNet GigaFiber var ama şu anlık pek mümkün gözükmüyor.