O zaman A26 iyidir hocam, isteklerinizi yerine getirecektir.ekstra olarak Türk Telekom sitesinde olmak zorunda yoksa alamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Yazık günah bunun neresi "fırsat"? A26 gibi giriş seviyesi demode bir cihaza 1 yılın sonunda orta üstü bir cihaz parası vermiş olacaksın.
Paranı kendi cebinde biriktir, daha sonra faize falan bulaşmadan al, o sıra A50 ile idare et, A26 "Oha aman Tanrım!"lık bir cihaz da değil.
Paranı kendi cebinde biriktir, daha sonra faize falan bulaşmadan al, o sıra A50 ile idare et, A26 "Oha aman Tanrım!"lık bir cihaz da değil.
Cihaz 15 bin değil mi hocam?Yazık günah bunun neresi "fırsat"? A26 gibi giriş seviyesi demode bir cihaza 1 yılın sonunda orta üstü bir cihaz parası vermiş olacaksın.
Yazık günah bunun neresi "fırsat"? A26 gibi giriş seviyesi demode bir cihaza 1 yılın sonunda orta üstü bir cihaz parası vermiş olacaksın.
Paranı kendi cebinde biriktir, daha sonra faize falan bulaşmadan al, o sıra A50 ile idare et, A26 "oha aman tanrım!"lık bir cihaz da değil.
Sorun da burada zaten para biriktirerek almam imkansız. Birikim yapamam.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Ödeme planına göre 31K₺ civarı bir Total ödeme çıkıyor.
Toplam 12 ay faizle birlikte 31.700'e geliyor daha önce de bahsetmiştim hocam size 2 kere.
Ödeme planına göre 31K₺ civarı bir Total ödeme çıkıyor.
Ben orasını kaçırmışım yahu, belki de dikkat etmedim. Sakın alma hocam 32 bine alınmaz bu telefon.Eki Görüntüle 257940
Toplam 12 ay faizle birlikte 31.700'e geliyor daha önce de bahsetmiştim hocam size 2 kere.
çok geç :/Ben orasını kaçırmışım yahu, belki de dikkat etmedim. Sakın alma hocam 32 bine alınmaz bu telefon.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Sorun da burada zaten para biriktirerek almam imkansız. Birikim yapamam.
Yav kardeşim asıl sorun ödediğin para zaten, gelirine de mi saygın yok
Madem taksitli olacak, şunu al geç.
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Yav kardeşim asıl sorun ödediğin para zaten, gelirine de mi saygın yok?
Madem taksitli olacak, şunu al geç.
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Aldım hocam yapacak bir şey yok, en azından elimdekinden iyidir ne yapayım 12 ay böyle ödeyeceğiz erken kapatırım eğer elime para geçerse, fena kazık yedim farkındayım ama ne yapayım. Ekstra olarak Türk Telekom resmi sitesinde ki telefon olmak zorunda nothingi göremedim. Gene de değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.