Türk Telekom müdürlerinden gelen cevaba göre neye hazırlıklı olmalıyım?

Merhaba,

Bu konu için iletişim kurmuştum birkaç yerle ve geri dönüş aldım dün gece saatlerinde müdürlerden cevap geldi.

LinkedIn'in bu kadar etkili olacağını bilmiyordum.

Dün akşam müdürlere yazmıştım ve geri dönüş almıştım. Bugün kapıma Türk Telekom ekiplerinden en az 10 kişi geldi ve çok iyi davrandılar. Kendimi bir şey sandım yeminle Maksimum 2 aya buraya başlarız dedi. Bana da en az 1gbit eve kadar fiber alırsın düşse de yine 800 falan olur dedi. Bende bu bile benim için hazinedir dedim. Bu hızlar gelirse hem belki başka bir GigaFiber firması bulursam onlara da başvursma belki 1E1 gbit gibi hızlara kavuşurum. İnşallah beni oyalamak ya da üstlerinin baskısı ile bu şekilde başlarından savmak için değildir. Az insan tanıyorsam hiç o şekilde hissetmedim. Umudum var olursa bütün süreci objektif bir şekilde buradan paylaşacağım

Sorum:

Bu süreci hiç yaşayan oldu mu?
Umudumu nasıl tutmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de LinkedIn üzerinden Ümit Bey'e yazmıştım, VIP gibi hizmet gördüm 1.5 ay içersinde tamamlanmıştı.

Ben de LinkedIn üzerinden Ümit Bey'e yazmıştım, VIP gibi hizmet gördüm 1.5 ay içersinde tamamlanmıştı.
Buna çok sevindim. Süreç boyunca hiçbir sorun ya da araya giren bir plan değişikliği ile karşılaştınız mı? Süreci buradan direkt paylaştınız mı? Süreç boyunca yaşadıklarınızı okumak isterim.

Çok büyük sorun olmadı fakat, plan değişikliği oldu. Mahalle de fiber vardı fakat benim oturduğum apartamana yer altından kablo çekmek zormuş. 50-100 mt ileriden çamaşır ipi tarzı kablo çekildi apartmanda ki fiber kutusuna kadar.

Konuya tekrar baktığımda CEO ile konuşmamdan sonra 10-15 gün içinde ayarlanmış bende her şey o zamanlar her şey yavaş ilerliyordu

Konumuz burada;

Teşekkürler, okudum. Teknik konular içeriyor olsa da kaydettim.
Sonraki süreçler için yeniden okuyacağıma eminim. Sizin için sorun olmazsa Router seçimi amacıyla açtığım konuya da yalnızca Router konusunu ilgilendiren tecrübenizi paylaşabilir misiniz?

Yüksek ihtimalle fibere kavuşursunuz.

Hangi müdüre yazdınız? Veya erişim ve planlama müdür yardımcısına? Ben de ulaşarak altyapı getirttim fiber bağlattım 1 gün çalıştı ikinci gün ont ye los sinyali gelmeye başladı kutuya sinyal gelmiyor dediler 5 gündür internetim kesik zerre yardımcı olmuyorlar. Cimer, BTK ve Açık kapıdan şikayet attım. LinkedIn ve Twitter'dan spam atıyorum şu anda. İsim verirseniz yazmak isterim durumu.

İsim vermişmiydim bilmiyorum.
Aynı konum olmadıktan sonra bir önemi olmaz.
Memleketinize göre bakanlığın sayfasında bütün kişilerin görevi yazıyordu. Oradan bakabilirsiniz. O da olmadı LinkedIn tarafında deneme yanılmayla bakabilirsiniz. Yüksek ihtimalle hiçbir şeye kavuşmayacağım. Bir başka konuda durumu anlatmıştım. Olmadı o işler. Şimdilerde havadan PTP kurmak için bayramdan sonra hazırlığım olacak. BTK Samsun Bölge Müdürüne dahi gittim ve dilediğin zaman sekreterliği ara birgün olmazsa diğer gün elbet bildirirler demesine rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Daha da ararsam adam değilim. 1-2-3 yıl sonra gelirse de abonelik alıp kullanmayacağımdan emin olabilirsiniz. Onlar paraya bakıyorsa bende verdiklerine bakarım. Gidip Turknet altyapısı olan yerden veya kullanan 1000/1000 olan yerden çözerim artık. Param bilgileri kaptırsa da Türknete gitsin. Kim haksızlık yapıyorsa da asla 100 katını yaşamadan ölmesin diliyorum. Bol şans.

Hocam ben İstanbul'dayım, bizim binaya Edirne'deki görevli getirtti. Sağ olun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…