DarthVader

Başarılı
Altyapı sorgulattığımda fiber var diyor Türk telekom bayisi de bölgede fiber var diyor ama müşteri hizmetleri en son alabileceğiniz hız VDLS 100 Mbit diyor. Bunun üzerinde bir pakete geçemezsiniz diyor. Bölgede fiber yok diyor. Fiber Türk telekom müşteri hizmetlerinde ne zaman gözükür? Ben 1000 Mbit internet ne zaman kullanabilirim? Kaç ay sonra müşteri hizmetlerini aradım ama hala fiber altyapı gözükmüyor.

Screenshot_5.webp

TurkNet sitesi üzerinden de sorgulama yapar mısınız? Orası daha detaylı sonuç veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri doğru söylemiş o zaman, sistemde adresinizde fiber gözükmüyor. Şehrinizdeki Türk Telekom müdürlüğü ile iletişime geçin, hattın ne zaman aktif olacağıyla ilgili en doğru bilgiyi onlar verir.

Taahhütle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Fiber çekilmiş ama aktif olmayabilir ya da hiç olmayabilir, en doğru bilgiyi müdürlükten alırsınız.

Müşteri hizmetleri doğru söylemiş o zaman, sistemde adresinizde fiber gözükmüyor. Şehrinizdeki Türk Telekom müdürlüğü ile iletişime geçin, hattın ne zaman aktif olacağıyla ilgili en doğru bilgiyi onlar verir.
Tamam müdürlüğe sorarım.

@naganen Gök net altyapı sorgulama vardı. O siteye ne oldu? Bulamıyorum. Ne güzel FTTH mi görebiliyorduk. O şekilde bildiğiniz güzel bir altyapı sorgulama sitesi var mı? Türk telekomun yeni altyapı sorgulama sitesi sadece altyapı var veya yok diyor.

Son düzenleme:
Tamam müdürlüğe sorarım.

@naganen Gök net altyapı sorgulama vardı o siteye ne oldu. Bulamıyorum. Ne güzel FTTH mi görebiliyorduk. O şekilde bildiğiniz güzel bir altyapı sorgulama sitesi var mı? Türk telekomun yeni altyapı sorgulama sitesi sadece altyapı var veya yok diyor.
Ben de araştırdım az önce ama bulamadım maalesef. Hepsi var ya da yok diyor, detaylı gösteren göremedim.

Fiber yok ise üstteki altyapı sorgulama sitesinde neden fiber gözüküyor o zaman? Fiber var ama aktif olacak değil mi?
Türk Telekom'un sorgulama sitesi biraz değişik, bilemiyorum. Ama diğer sorgulama siteleri de verilerini Türk Telekom'dan alıyorlar yani onlar yok diyorsa büyük ihtimalle yoktur fiber.

Taahhütle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Fiber çekilmiş ama aktif olmayabilir ya da hiç olmayabilir, en doğru bilgiyi müdürlükten alırsınız.

Türk Telekom'un sorgulama sitesi biraz değişik, bilemiyorum. Ama diğer sorgulama siteleri de verilerini Türk Telekom'dan alıyorlar yani onlar yok diyorsa büyük ihtimalle yoktur fiber.
Fiber dışarıdaki kutuya kadar geliyormuş ondan sonra bana kadar vdsl bakır kablo var mış. Maksimum 100 Mbit verebiliriz dediler planlama ofisinden. Önümüzdeki 3 ay içerisinde de fiber yatırımı yokmuş bölgeye, sadece 3 aylık periotlar halinde görebiliyorlarmış. 2026 ne olur bilemem dedi. Üzüldüm be. Ne güzel 1000 Mbit internete geçecektim. :cry: @naganen

Konu kapatılabilir.

Fiber dışarıdaki kutuya kadar geliyormuş ondan sonra bana kadar vdsl bakır kablo var mış. Maksimum 100 Mbit verebiliriz dediler planlama ofisinden. Önümüzdeki 3 ay içerisinde de fiber yatırımı yokmuş bölgeye, sadece 3 aylık periotlar halinde görebiliyorlarmış. 2026 ne olur bilemem dedi. Üzüldüm be. Ne güzel 1000 Mbit internete geçecektim. :cry: @naganen
Kapıya kadar gelmiş fiberi dairenize getirmemeleri üzücü :cry: Umarım bir gün daireye de çekerler.