Türk Telekom müşteri hizmetlerinin bilgi yetersizliği

GodOfWar 108

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

İstanbul adresimizde kullanmakta olduğumuz Turknet operatöründen Türk Telekom'a geçmek için fiyatlara bir bakmak istedik. Aslında pek geçmeye niyetim yok ama bugün 444 1 444 Müşteri hizmetlerini fiyatlar ile ilgili bilgi almak için kendilerini aradım. Daha sonra altyapımı sorguladığımda 100 Mbps VDSL hatta sahip olduğumu söylediler. Turknet 68 Mbps destekliyor şahsen 50 Mbps kullanıyoruz. Aylık Turknet ödemesi 950 TL.

Bana dediler ki; şu an başvuru yaparsanız 100 Mbps ilk 6 ay 1.049 TL sonrasında 1.149 TL ödeyeceksiniz dedi. Bend e dedim farklı uygun bir kampanyanız yok mu? Dediğimde bana herhangi bir kampanyanın aktif olmadığını söylediler. Online işlemler olayını hiç söylemediler bile.

Ben de şimdi Türk Telekom başvuru sayfalarına bakıyorum; altyapım 100 Mbps'ye kadar destekliyor ilk 6 ay 640 TL sonrası 1.280 TL bunu söylemediler bile. Siz olsanız çağrı merkezinden mi başvuru yapardınız yoksa internet sitesine girip kampanyalara mı göz atardınız? Bana biraz bilgisizlik gibi geldi. Geçmeyi düşünmüyor değilim, şahsen 50 Mbps 950 TL gibi bir tutar bana pahalı gelmeye başladı. Operatörümden memnunum ama hız olarak biraz düşük Türk Telekom en azından 100 sunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden ne kadar cok para koparirlarsa kâr, o yuzden soylemiyorlar. Bilgi yetersizligi ile alakasi yok yani. Satmaya calistiklari belirli basli tarifeler ve kotalari var. Eger kendiniz online basvuru yaparsaniz islerine gelmiyor, tabii soylemeyecekler.

Prim kasıyorlar diyorsun yani; vay uyanıklar.

Evet, cogu oyle. Cok nadiren sizi gercekten düsünen ve sıkıntınızı cozmeye calisan musteri temsilcilerine denk gelirsiniz. Onlar da zaten sirkette cok tutunamazlar. Operatorunden memnunsan 300 lira icin gecmeni pek onermem. Türk Telekom adresimde 60'a kadar altyapi oldugunu soyledi. Geldiler, kurdular. Şu an en fazla 35 veriyor. Sordugumdaysa altyapiniz desteklemiyor, bizim bir sucumuz yok diyorlar.

Pismanlik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmeyi düşünmüyor değilim, şahsen 50 Mbps 950 TL gibi bir tutar bana pahalı gelmeye başladı.

Turknet artık eskisi gibi değil. Türksat DSL fiyatlarını sor arayıp. 18 ay taahhüt kapatmaya çalış.

Online kampanyaları çağrı merkezi veya bayi veremiyor, söyleyip söylememek de çalışanın insafına kalmış. Aylık 49 lira fark var online ve çağrı merkezi arasında, online 49 lira daha ucuz.

Türk Telekom geçersen fiber dilekçesi verip sürekli darla, 100 Mbps DSL için 1100 lira soygun gibi geliyor bana şu an. Zaten bakır hatların bakımı da yapılmıyor, çürüye çürüye 50 üzeri vermekten kaçınır etti tüm firmaları DSL üzerinden.

Türksat Kablonet geçmeye çalış, hele ki altyapıları varsa adresinde, mükemmel.

Konuyla alakasız olacak fakat Türk Telekom'un oyun satış sitesi olan Playstore'un MH'leri daha Steam'in ne olduğunu bilmiyor. Bana kodlar mısınız dedi.

Konuyla alakasız olacak fakat Türk Telekom'un oyun satış sitesi olan Play Store'un MH'leri daha Steam'in ne olduğunu bilmiyor. Bana kodlar mısınız dedi.

O benim de başıma geldi ya, Türk Telekom Play Store üzerinden bir şey almaya çalışmıştım hata verdi, arıyorum durumu anlatıyorum bana "Türk Telekom Play Store nedir?" açıklar mısınız diyorlar. Bende bana yakın olan Yenibosnada ki Türk Telekom Genel müdürlüğüne gidip işlemi halletmiştim.

DSL altyapıda Telekom mantıksız, yine de alacağım diyorsan X üzerinden yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…