xrs

Uzman
Yer
Konoha
Yeni eve çıkacağım için nakil başvurusu yaptım ve randevuyu tam 10 gün sonrasına verdiler. 10 gün sonrasında geldiler mi? Elbette hayır! Şu an 12. gündeyiz ve gelen giden yok, aradığımda "aşırı yoğunluk var" yalanı atıyorlar. Peki aynı bölgede yani "aşırı yoğunluk" olan bölgede yaşadığım arkadaşım yeni internet başvurusu yaptığında kurulum randevusunu ne zamana verdiler? Tam 12 saat sonrasına verdiler.

Sorduğunuzda eski abonelerine çok değer veren Türk Telekom'un yaşattığını sizinle paylaşmak istedim. Tanrı kimseyi bunların eline düşürmesin.

Bana yeni başvuruda 3 gün sonraya randevu verip, gelmişlerdi.

Nakil hiç yaptırmadım.
Nakil yaptırmak yerine mecbur değilseniz Türk Telekom kullanmayın. Nakil yaptırırsanız "bu zaten bize muhtaç" kafasına girip beklettikçe bekletiyorlar. Eski kullanıcılarına değer vermek yerine onları kaçıran bir firma. Taşındığım yerde 1000'lik Türk Telekom altyapısı olmasa kesinlikle durmam bunlarda. Hem faiş fiyat veriyoruz hemde hizmet alamıyoruz.

Dediğim gibi bana 10 gün sonrasına randevu verdiler (12. gündeyiz gelen giden yok), arkadaşıma yarın sabaha verdiler. Aynı bölgede yaşıyoruz, yürüme giderim evine.

Müdürlüğe gidin derdinizi anlatın kararli bir şekilde konuşun. Sorunu çözerler denendi onaylandı.

Muadillerini gördükten sonra hiçbir zaman Ana altyapı firmasını kullanmadım; Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, D-Smart vb.

Millenicom, TurkNet, Netspeed falan kullandım; bu üçü arasından en çok hangisini tavsiye edersin diye soracak olursan TurkNet derim.

Altyapı arızası, çekmeme gibi durumları en çok Türk Telekom ve Vodafone yaşatıyor; Vodafone kullanmadım ama genel yorumları böyle.

Müşteri desteği en iyi olan firma hangileri diye soracak olursanız en iyisi TurkNet demem fakat en başa TurkNet'i koyarım; dezavantajlarından biri altyapı çalışması olacağı vakit ne zaman başlayacağı/biteceği konusunda bir tarih vermemesi ve aniden internet bağlantısı gitmesi.

Yine F/P olarak TurkNet'i seçerim.

Millenicom, Netspeed'den falan zarar gördüğüm düşünülmesin fakat en çok güven veren firma TurkNet olarak geliyor bana.

Dediğim gibi: Muadillerini gördükten sonra ana firmaların hiçbirisinin kapısını bile açmadım.

Müdürlüğe gidin derdinizi anlatın kararli bir şekilde konuşun. Sorunu çözerler denendi onaylandı.
Müdürlüğüm diğer ilçede kalıyor. "Aşırı yoğunluk var" dedikleri ilçem zaten öyle büyük bir ilçe değil. Twitter üzerinden şikayetimi yazdığımda buradaki müdürlükle iletişime geçiyorlar zaten, onlarda "yoğunluk var" diyormuş.
Muadillerini gördükten sonra hiçbir zaman Ana altyapı firmasını kullanmadım; Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, D-Smart vb.

Millenicom, TurkNet, Netspeed falan kullandım; bu üçü arasından en çok hangisini tavsiye edersin diye soracak olursan TurkNet derim.

Altyapı arızası, çekmeme gibi durumları en çok Türk Telekom ve Vodafone yaşatıyor; Vodafone kullanmadım ama genel yorumları böyle.

Müşteri desteği en iyi olan firma hangileri diye soracak olursanız en iyisi TurkNet demem fakat en başa TurkNet'i koyarım; dezavantajlarından biri altyapı çalışması olacağı vakit ne zaman başlayacağı/biteceği konusunda bir tarih vermemesi ve aniden internet bağlantısı gitmesi.

Yine F/P olarak TurkNet'i seçerim.

Millenicom, Netspeed'den falan zarar gördüğüm düşünülmesin fakat en çok güven veren firma TurkNet olarak geliyor bana.

Dediğim gibi: Muadillerini gördükten sonra ana firmaların hiçbirisinin kapısını bile açmadım.
En iyisi. 1000'lik altyapı Türk Telekom'un ve diğer firmalara bu altyapıyı bildiğim kadarıyla vermiyor; bunlara muhtacım yani. Ülkece tek umudumuz Turknet, başkası değil. Umarım iyice gelişip kendi gigafiber altyapılarını iyice yayarlar.
TTnet'in tek iyi yanı müşteri hizmetleri ve saha ekiplerinin çok olması, yoksa yanına yanaşılmaz, diğer yancı firmalarda muhatap bulamıyorsun günlerce.
İyi yanı diye bahsettiğiniz şeylerde de bana yaşattıklarını görüyorsunuz. Eski evimdeyken Türk Telekom kullanma sebebim dediklerinizdi fakat 12 gündür kurulama gelecekler.

Bakalım bugün gelecekler mi, şahsen pek umudum yok.

Bugünde gelmediler. Aradığımda bu sefer bilgili bir müşteri temsilcisiyle konuştum. Konunun TürkTelekom ile ilgili olmadığını, nakil işleminin e-devlet tarafında bekletildiğini söylendi. Arkadaşıma ertesi gün gittiklerine göre yüksek ihtimal dedikleri gibi bir durum var.

Hala gelmediler. :)

Bugün 10 sularında geldiler. 2/12/2025

Son düzenleme: