anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Altyapı dönüşüm sürecindeyim. Daire içine ve sokağa kablolar çekildi, sokağın ana bağlantısı ve kutular kaldı. Ön başvuru yapalım diye arıyorlar süreç daha hızlanır diye. Yapsak sonrasında bir sıkıntı yaşar mıyız? Başına böyle durum gelen oldu mu?

Ön başvuru sonrası abonelik başlıyor, evet süreci hızlandırır ama 1 kişi ile olacak iş değil.
Benim evimde altyapı yoktu 10 kişi ön başvuru yaptık geldi.

Ön başvuru sonrası abonelik başlıyor, evet süreci hızlandırır ama 1 kişi ile olacak iş değil.
Benim evimde altyapı yoktu 10 kişi ön başvuru yaptık geldi.

Dostum fiber kablolar çekildi sokağa dairelere, sadece ana bağlantısı kaldı.

Benim sorunum bu arayan kişi benim yanıma gelmek istiyor ön başvuru yapalım diye. Daha çabuk hızlansın süreç diye. Ön başvuru sonrası iptal durumu nasıl oluyor? İmza vs. ödeme gibi bir durumlar var mı bunu merak ediyorum.

Dostum fiber kablolar çekildi sokağa dairelere, sadece ana bağlantısı kaldı.

Benim sorunum bu arayan kişi benim yanıma gelmek istiyor ön başvuru yapalım diye. Daha çabuk hızlansın süreç diye. Ön başvuru sonrası iptal durumu nasıl oluyor? İmza vs. ödeme gibi bir durumlar var mı bunu merak ediyorum.
Türk Telekomu aramakta fayda var ama sana abonelik başvurusu aldıktan sonra eve kurulum için randevu verecekler, o randevuya gelip bağlantı yaparlarsa sözleşme başlıyor eğer bağlamazlarsa sözleşme başlamıyor. Fiyatları iyiyse bağlatın bence özel teklif sunacaklardır.

Türk Telekom'u aramakta fayda var ama sana abonelik başvurusu aldıktan sonra eve kurulum için randevu verecekler, o randevuya gelip bağlantı yaparlarsa sözleşme başlıyor eğer bağlamazlarsa sözleşme başlamıyor. Fiyatları iyiyse bağlatın bence özel teklif sunacaklardır.

Sokağın ana bağlantı fiberi ve binaların fiber kutuları kaldı. Sorun bu zaten. Ön başvuru alalım süreç hızlansın vs. dediler. Bir kez bulaşma olunca daha kurtulamayız ondan dedim.