Nevermore

Yetkin
Yer
Muğla, Ankara
İlk fotoğrafta görüleceği üzere binadaki portların bulunduğu kutunun hali içler acısı. Binada çoğunlukla Türk Telekom kullanıldığı için personeli her gördüğümde, kutunun standartlara uygun şekilde kapalı durması gerektiğini ve bu dağınıklığın kablolara zarar vereceğini belirttim. Ancak personel "bizde anahtarı yok" diyerek defalarca geçiştirdi.
16.04.2026 akşam saatlerinde, fiber Pigtail'lerin korumasız şekilde dışarı sarktığı bu kutunun kapağı, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kasten ve sertçe çarpıldı. Sesi evimden duydum ve 15 saniye sonra internetim kesildi. Gidip baktığımda portların fiziksel olarak parçalandığını gördüm.
Hemen Türk Telekom'u arayarak arıza kaydı oluşturdum, yöneticiyi arayıp bilgilendirdim ve yarın ilk işim karakola gidip şikayetçi olmak olacak. Bina içerisinde kameralar mevcut, bu kameralardan şahıs tespit edilebilir diye ümit ediyorum. Ayrıca Türk Telekom personellerinin iş bilmezlikleri yüzünden yaşanan bu olaydan dolayı BTK ve THH üzerinden şikayet oluşturacağım. Başına böyle bir durum gelmiş olan varsa görüşlerini paylaşabilirse hepimiz bilgilenmiş oluruz.

WhatsApp Image 2026-04-19 at 22.35.0221.webp

WhatsApp Image 2026-04-19 at 22.35.021.webp

WhatsApp Image 2026-04-19 at 22.35.01.webp

WhatsApp Image 2026-04-19 at 23.26.358.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu kutunun haline bak be bildiğin bağlayıp atıp gitmişler. Kilit tak demişsiniz ama bu adamlar kendi programlarında çalışıp gidiyorlar. Yarın geldiklerinde anahtar yok diye ya kilidi kırarlar ya da yapılacak işlemi yapmazlar. Bu tür kutular türk telekomun çalışma alanı olduğu için bunların muhafazası ve bakımı da onlara ait olmalı. Geçmiş olsun.

Sadece o değil ki artık herkes işini böyle yapıyor. Ülkede kimse hiçbir şeyden sorumlu tutulmadığı için bu oluyor. Kültürümüze yerleşti. Her şey laçka.