brhmkrk

Çalışkan
Şu sıralar iş dolayısıyla dışarılardayım. İnternete pek erişimim yok. Bu yüzden sıkılmamak için Türk Telekom Sınırsız İzle paketi aldım. Paket içeriği kısaca sınırsız YouTube, Netflix vs. (başka uygulamalarda var ama benim için önemli olan bu ikisiydi.) Paket detayında uygulama içi reklamların pakete dahil olmadığı, reklamlardan kaynaklı kullanılacak internetin mevcut internet paketimden gideceği yazıyordu. Netflix'in en üst paketini ve YouTube Premium kullandığım için bunu dert etmedim ve satın aldım.

Paketi almamın üstünden yaklaşık 3 gün geçti ve ne olsa beğenirsiniz? Bu 3 gün içerisinde %90-95 oranında YouTube ve Netflix kullanmış olmama rağmen 25GB internetim gitti ve yeni paket almak zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini 4 kere aradım ama her seferinde kontrol sağlıyorum diyerek bekletip hattı düşürüyorlar. Kısaca söylemek istediğim şey, Türk Telekom pişmanlıktır. Sadece içimi dökmek istedim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone bu konularda oldukça başarılı, Youtube sınırsız ile 20-30 GB internet kullanmama rağmen asıl paketimden sadece 50 MB eksilmişti.

Ensarcı Turkcell ve Telekom'a para yedirmeyin zaten. Ülke internetinin bu kadar kötü olmasının, fiyatların pahalı olmasının baş sorumluları da bu firmalar. Ne kadar sıkıntıları olsa da Vodafone kullanmanızı öneririm.