Sahipkıran 8

Uzman
8 ay önce sokağımdaki tüm binaların önleri kazıldı, kutuları takıldı yani fiber dönüşümleri tamamlandı. Fakat bizim binayı es geçtiler. Binamın önü kazıldı, boru geldi (içi boş galiba), 8 ay oldu gelen giden yok. Tüm mecralardan şikayet ettim, bir fayda etmedi, her seferinde bot döndü. LinkedIn'den CEO'ya ulaştım, gerekli yerlere haber vereceğini söyledi. Ondan hemen sonra aradılar, fiber ön başvuru kodu geldi SMS olarak (siteden zaten başvurum vardı). Talebimin yönetici kanalda olduğunu ve hızlıca projelendirilip tamamlanacağı söylendi bana ama bugün aradığımda 2026 planında olmadığımı ama bunun da net olmadığını söylediler. Binada 4 daire var, 1'i boş, 2'si Türk Telekom kullanıyor, o yüzden dilekçe de bırakamıyorum.

8 ay önce sokağımdaki tüm binaların önleri kazıldı, kutuları takıldı yani fiber dönüşümleri tamamlandı. Fakat bizim binayı es geçtiler. Binamın önü kazıldı, boru geldi (içi boş galiba), 8 ay oldu gelen giden yok. Tüm mecralardan şikayet ettim, bir fayda etmedi, her seferinde bot döndü. LinkedIn'den CEO'ya ulaştım, gerekli yerlere haber vereceğini söyledi. Ondan hemen sonra aradılar, fiber ön başvuru kodu geldi SMS olarak (siteden zaten başvurum vardı). Talebimin yönetici kanalda olduğunu ve hızlıca projelendirilip tamamlanacağı söylendi bana ama bugün aradığımda 2026 planında olmadığımı ama bunun da net olmadığını söylediler. Binada 4 daire var, 1'i boş, 2'si Türk Telekom kullanıyor, o yüzden dilekçe de bırakamıyorum.

Türk Telekom değil de tanıdık filan varsa İstanbul'da yaşıyorsan ve TurkNet filan getirebiliyorsan getirt, onlar 1000/1000 veriyor.

Tam olarak nasıl bir tanıdıktan bahsediyoruz? TurkNet için toplu bir talep gerekmiyor mu mahallecek?

Yeri filan var Şişli'de gidip söylüceksiniz gerekirse elektrikçi tutup kutuyu kurarlar sizde fiberi bağlarsınız, ben böyle getirttim sokağa, uzun sürdü ama oldu.

Gelen ekipler genelde cahil boş insanlar oluyor, fiber kablosunu düzgün kurmazlarsa sorun yaşarsınız.

Ben kartalda oturuyorum bana uzak kaçıyor Şişli. TurkNet'in haritasına baktığımda buranın dahil olmadığını hatırlıyorum.

O zaman yapman gereken Türk Telekom müdürlüğüne gidip şikayet etmek o zaman gelme ihtimalleri olur, 1000/50 alırsınız yine de idare eder sorunsuz çalışır ama 50 upload üzüyor biraz.

Dilekçe vermek için sahte imza olmaz değil mi? Belgede sahteciliğe girer herhalde.

Yok öyle bir şey verebilirsin, insanların kapısına filan git eğer işin gücün yoksa ne kadar fazla insan talep gösterirse bu firmalar orada oluyor ama kesinlikle müdürlüğüne git her an gelebilirler kurarlar, kazı gerekirse kazı yapılır vs.

Yok öyle bir şey verebilirsin, insanların kapısına filan git eğer işin gücün yoksa ne kadar fazla insan talep gösterirse bu firmalar orada oluyor ama kesinlikle müdürlüğüne git her an gelebilirler kurarlar, kazı gerekirse kazı yapılır vs.

Kanka neredeyse tüm binaların ki halloldu sadece bizim bina için uğraşacağım ben. Sahte imza sıkıntı yaratmayacaksa yapacağım.