Loutermilch

Başarılı
Torrent seedleme işi tamamen şansa bağlı, asla stabil değil. Bazen tam hızda seed yapabiliyorum sorunsuz, bazen günlerce 15 kb/sn gibi değerlerin üstüne çıkamıyorum. Tam hızda yapabildiğim zaman da sadece 5-10 dakika belki birkaç saat sonra yine tıkanıp kalıyor. Bazen normalde yarım saatte bitecek torrentleri o tıkanmış yavaş hız yüzünden günlerce aralıksız seedlemek zorunda kalıyorum. İstemcim qBittorrent.

Statik IP adresim yok, internet sağlayıcımla mı görüşmem gerekiyor elde etmek için? UPnP'yi bulamadım bu arada. Modem ZTE H3600 V9.

Statik IP adresi için extra para vermeniz gerekiyor. Torrent destekleyen VPN almak daha mantıklı olabilir. İnternetten modeminizde nasıl UPnP açabileceğini araştırabilirsiniz. Ben bilmiyorum o modemi. Eğer UPnP çalışmazsa manuel port yönlendrme veya DMZ yapabilirsiniz. Eğer Windows firewall portu engelliyorsa o da eed etmeyi engelleyebilir.

Statik IP adresi için extra para vermeniz gerekiyor. Torrent destekleyen VPN almak daha mantıklı olabilir. İnternetten modeminizde nasıl UPnP açabileceğini araştırabilirsiniz. Ben bilmiyorum o modemi. Eğer UPnP çalışmazsa manuel port yönlendrme veya DMZ yapabilirsiniz. Eğer Windows firewall portu engelliyorsa o da eed etmeyi engelleyebilir.
Anladım hocam teşekkür ederim.