Türk Telekom ve rezil altyapı yönetimi

onur22

Başarılı
Masa başından verilen "kopyala-yapıştır" yanıtlarla kurumların vatandaşı nasıl salak yerine koyduğunun en somut örneğini paylaşıyorum arkadaşlar.

Lokasyon: Giresun / Piraziz / Maden Mah.

Yaklaşık 7 ay önce Türk Telekom ekipleri sokağımızda kazı ve ana hat serim çalışması yaptı. Binamızın tam önüne üzerinde açıkça "Türk Telekom" yazan rögar kapağını koydular ve bina girişimize "Türk Telekom HDP'e BORU" çektiler.

Aylardır tek beklediğimiz şey: Borunun içinden fiber kılavuz kabloyu çekip bina içi fiber dağıtım kutusunu (İFDK) duvara çakmaları ve hattı aktif etmeleri. Ancak proje 7 aydır yarım bırakılmış durumda. @Recep Baltaş

Türk Telekom'un trajikomik yanıtı ve BTK süreci resimlerde mevcuttur.

Küfretsen dava ederler, Türkiye simülasyonunda yaşamaya çalışmak Veteran zorluk seviyesinde oynamak gibi.
Yahu işin ironik yanı bu adamlar bunu 7 ay önce döşedi bu logar ve boruyu sadece fiber kablo çekecek ifdk takıcak binaya bunu yapmaya tenezül bile etmiyorlar adamlar bide mahalleye hattı fiber ve zaten mahalle dağıtım kutusunun dibindeyiz maç 10 m kablo çekecek x de durumu paylaştım hatta az önce aradılar standart geçiştirme süreçleri işte

Eski yaşadığım şehirde altyapı vodafoneydi upload 90-100 falan güzel. şu an altyapım Türktelekom ISS Vodafone ve upload 47. Türktelekomdan bir türlü kurtulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…