Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Türk Telekom kadar yavaş internet yok sakın kullanmayın Valorant'ta 1700 MSI gördüm.
SpeedBeast34 1
Üstün
Kablosuz bağlantıyla telefondan yaptığım hız testiyle Türk Telekom'da 65-70 arası veriyordu, TurkNet'te 90-95 arası veriyor. Normalde araştırdığımda altyapı falan diyorlardı ama ISS'nin bile bayağı etkisi var.
Evet, normal.
Altyapı aynı olsa bile ISS'nin ağı ve yoğunluğu farklı olduğu için hız değişir. TurkNet şu an daha az yoğun olduğu için daha yüksek hız veriyor. 20-30 Mbps fark gayet mümkün. Diyebiliriz.
Silverback Gorilla
Üstün
Sakın Türk Telekom kullanmayın aşırı yavaş.
Evet, normal.
Altyapı aynı olsa bile ISS'nin ağı ve yoğunluğu farklı olduğu için hız değişir. TurkNet şu an daha az yoğun olduğu için daha yüksek hız veriyor. 20-30 Mbps fark gayet mümkün. Diyebiliriz.
SpeedBeast34 1
Üstün
Ben Türk Telekom kullanmıyorum, Türk Telekom altyapısında TurkNet fiber kullanıyorum. Karşılaştırma amaçlı söyledim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom kadar yavaş internet yok sakın kullanmayın Valorant'ta 1700 MSI gördüm.
Beter bir şey.
Ben Türk Telekom kullanmıyorum, Türk Telekom altyapısında TurkNet fiber kullanıyorum. Karşılaştırma amaçlı söyledim.
Ben de aynı şekilde kullanıyorum fiber 100 Mbps.
Allah kurtardı.
SpeedBeast34 1
Üstün
Beter bir şey.
Bende aynı şekilde kullanıyorum fiber 100 Mbps.
Böylesi daha mantıklı zaten. Hem de taahhüt yok en güzel fark.
Böylesi daha mantıklı zaten. Hem de taahhüt yok en güzel fark.
Çıkmak istediğimde direkt taahhütle tehdit etmeye başliyorlardi. Kendi modemim de var, mis gibi kullanıyorum.
SpeedBeast34 1
Üstün
Çıkmak istediğimde direkt taahhütle tehdit etmeye başliyorlardi. Kendi modemim de var, mis gibi kullanıyorum.
TurkNet mi tehdit ediyordu? Bence Türk Telekom yapıyordur onu.
Ya CS'de 60-70 arası gelip gidiyordu şu an QoS ayarsız 20-30 arası çok güzel. Bir de QoS yaparsan direkt 0 veya 1-2 ms ile süper oluyor.
Türk Telekom tehdit ediyordu TurkNet melek kalır yanlarında.
TurkNet mi tehdit ediyordu? Bence Türk Telekom yapıyordur onu.
Türk Telekom tehdit ediyordu TurkNet melek kalır yanlarında.