Xandaro Uzman İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 775 7 Mayıs 2024 #1 Sürprizbozan: Turkcell rezilliği bknz. Oyunlarda pingden oynanmiyor. YT / Insta videolar donmadan açmıyor. Sürprizbozan: 3KM Ötedeki Baz istasyonundaki Hız 12+8 12+12 GB benzeri faturasiz paket arıyorum. TT'de bunu buldum. Numara tasisam kac ay bunu satin alabilirim? Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun! bireysel.turktelekom.com.tr Son düzenleme: 7 Mayıs 2024
Sürprizbozan: Turkcell rezilliği bknz. Oyunlarda pingden oynanmiyor. YT / Insta videolar donmadan açmıyor. Sürprizbozan: 3KM Ötedeki Baz istasyonundaki Hız 12+8 12+12 GB benzeri faturasiz paket arıyorum. TT'de bunu buldum. Numara tasisam kac ay bunu satin alabilirim? Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun! bireysel.turktelekom.com.tr
The Dungeon Master Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.191 Makaleler 90 Çözümler 14 Beğeniler 4.292 7 Mayıs 2024 #2 Faturasız geçecekseniz Bimcell iyi bir seçenek.