Türk Telekom vs Vodafone

Dasi

Çalışkan
Merhaba, 5 yıla yakın 100 Mbps Türk Telekom fiber kullanıcısıyım ve taahhüt sürem yarın bitiyor. Türk Telekom 18 ay taahhüt ile 685₺ fiyat sunuyor, Vodafone ise 569₺'ye 12 ay taahhüt sunuyor.

Çok kafam karıştı, altyapı Türk Telekom'a ait ve maksimum 100 Mbps veriyor. Danışmadan taahhüt yenilemek istemedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geçen hafta aynı kararsızlığa düştüm, ben tercihimi TurkNet'ten yana kullandım. Senelik ödeme ile ₺600'ye geliyor ama 1 ay bedavası var, üstüne ilk 3 ay ₺350 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yani 1 ay bedava kullanacağım, sonra 3 ay ₺350'ye. Devamında da 12 ay ₺600'ye gelecek. 16 ay taahhütlü gibi noktaya geliyor. Ne tercih ederseniz edin TT kullanmayın.

Tamam yine de kararım o yönde. Herkesin kendi fikri.

İkisi de aynı hızları veriyorsa Vodofone. Yalnız ping değerleri de değişebilir.

Vodafone 100 Mbps veriyor mu TT altyapısında? 200 Mbps ve 1000 Mbps gösteriyor bende sadece.

Vodafone 100 Mbps veriyor mu TT altyapısında? 200 Mbps ve 1000 Mbps gösteriyor bende sadece.

Altyapı sadece 100Mbps olduğu için Superonline, TurkNet, TT, Vodafone hepsi 100Mbps ve altındaki seçenekleri gösteriyor...

Vodafone geçeceğim Türk Telekom'da yapmam gereken bir şey var mı peki? TT'de internet benim üzerimeydi şimdi geçerken annemin üzerine alacağımda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…