Türk Telekom Wi-Fi 6 modemleri nasıldır?

Bütçe
1.800 TL
80-90 m2 arası

Şu anda onlara bakıyorum. Eğer kullandıkları malları sıfır fiyatında satmasalardı kesin alacaktım.

Hocam SNR margin durumundan router almayacağımı söylemiştim. SNR 8 dB'lerde geziyor. Fakat herkes router almamı istiyor.

Hocam SNR margin durumundan router almayacağımı söylemiştim. SNR 8 DB'lerde geziyor. Fakat herkes router almamı istiyor.

Açık konuşmak gerekirse elinizdeki modem çöp. Ben ondan çok çektim. Uygun fiyata 2. elden en dandiğinden DSL modem alın ve köprüleyin.

Açık konuşmak gerekirse elinizdeki modem çöp. Ben ondan çok çektim. Uygun fiyata 2. elden en dandiğinden DSL modem alın ve köprüleyin.
Hocam sanırım Keenetic modem alacağım ikinci el. Yine de teşekkür ederim.

Hocam SNR margin durumundan router almayacağımı söylemiştim. SNR 8 dB'lerde geziyor. Fakat herkes router almamı istiyor.

Benim de şu an SNR değerim 8 - 8.1, santrale mesafem 75 metre ve 85 Mbps hız alıyorum, VDSL2 kullanıyorum. Keenetic Hopper Router ile birlikte. 8 SNR değeri klasik bir değer, herkes de aynı neredeyse. Oraya çok takılma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…