Rehber Türk Telekom ZyXEL EX3301-T0 Root Şifresi Nasıl Öğrenilir?

Merhaba EX3501-T0 modemini kullanıyorum fakat 2 saat uğraştım son adımda ayarlar kaydedilmedi acil destek beklemekteyim yardımcı olur musunuz? Ek olarak root şifresini ilk yöntemdeki gibi uğraşmadan bu linke girip modemin seri numarasını yazıp root şifresini öğrenebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• hata.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 328

Aynı durumu bende yaşıyorum şu an destek olabilirseniz arkadaşlar iyi olacak

Root şifresini nasıl buldunuz? Benim attığım linkten mi yoksa ilk yöntemdeki gibi mi?
İlk atılan kodda denedim olmadı gpt ile düzenledim başka sorunlar çıkardı sizin linkten seri numarasından çıkardım ama buradaki doğru mu oda var .Eğer doğru değilse şifre değiştirme de hata vermesi çok normal

normalde ben zyxel 8623 kullanıyorum onda doğru çıkarttı arkadaşımın modemi tt fiber büyük ihtimalle doğru olduğunu düşünüyorum

şu linkten 142. sayfadan sonrasına bakabilirsin

Şu salak modemin root şifresini niye kabul etmiyor madem anlamadım.

Şu salak modemin root şifresini niye kabul etmiyor madem anlamadım.

Dün gece arkadaşım için 2 saat uğraştım ama bir türlü bende çözemedim 8623 de sorunsuz çıkarttı supervisor şifresini bunda da doğrudur bence ama girişte engel var girmiyor.

Dün gece arkadaşım için 2 saat uğraştım ama bir türlü bende çözemedim 8623 de sorunsuz çıkarttı supervisor şifresini bunda da doğrudur bence ama girişte engel var girmiyor.
Peki biz bu root yetkisine sahip olursak modemi rooter olarak kulllanma imkanımız var mı ?
Bu superonline verdiği modemi ZyXEL EX3301-T0 router olarak kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…