Rehber Türk Telekom ZyXEL EX3301-T0 Root Şifresi Nasıl Öğrenilir?

Aranıza ben de katılayım hocam. @serkan eryiğit hocamın gönderdiği linkle root şifresini çözdüm fakat aynı şekilde modem adın değiştirilmesine izin vermiyor. Şimdiyse şifre geçersiz hatası alıyorum.

Baştaki script bende root şifresini vermedi, admin şifresi ise boştu. ChatGPT kullanarak oluşturduğum başka bir script bana seans ve AesKey anahtarlarıyla çektiğim verinin içinde root hesabı ve şifresi olmadığı izlenimini verdi.
Script: Windows2.py

Son düzenleme:
Hocam bende 2 kere bu modemi taktılar arıza yaptı artık ZTE getlirin dedim sorunu çözdük ama ZTE de root yapamadım şifreyi aldım senin yöntem ile root veremiyorum yine.

Sadece ben DNS değiştirmek istiyorum da şu anki modeminin modeli nedir?

Benimki de aynı modem, olayı çözebildiniz mi?
Forumdaki adımları denedim admin ismi değiştirme kısmı çalışmıyor, mecbur başka modem mi almak gerekecek acaba.

Cihaz bende olmadığından dolayı şu anda herhangi bir firmware yükleme şansım yok. Ama global FW ile bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası.
selam EX3501-T0 cihazda dns ayarları kapalı, değiştirmek için millenicom'a ilettim Türk Telekom'a kayıt açtı onlar gelip yaparlar olmazsa modemi değiştirirler dedi ama telekom teknisyeni böyle bir işlem yok dns değiştiremeyiz bütün modemler dns kilitli dedi. Bunun çözümünü biliyor musunuz, kendim modem alsam ont gpon sistemi olduğu için o da çalışmazmış, bu dns işini nasıl çözebiliriz sizce?

Son düzenleme:
Başka bir modem alırsınız, eski modemin MAC adresini kopyalayıp yeni modemde MAC spoof yapmak suretiyle interneti kullanırsınız diye düşünüyorum. Recep hocam vakti zamanında bu işlemle alakalı bir video yapmıştı.

O videoyu izledim elimdeki Dark WRT302 cihaza uyguladım ama ppoe bağlantı hatası veriyor.

(async () => {
let ip = location.hostname;

// LocalStorage’den AES Key al
let aesKey = localStorage.getItem("AesKey");
if (!aesKey) {
console.error("AesKey bulunamadı!");
return;
}

// Router'dan JSON çek (cookie otomatik gider)
let response = await fetch(http://${ip}/cgi-bin/DAL?oid=login_privilege, {
credentials: "include",
headers: {
"X-Requested-With": "XMLHttpRequest"
}
});

let data = await response.json();

const b64ToBytes = (b64) =>
Uint8Array.from(atob(b64), c => c.charCodeAt(0));

async function decryptAES(aesKeyBase64, ivBase64, ctBase64) {
let keyBytes = b64ToBytes(aesKeyBase64);
let ivBytes = b64ToBytes(ivBase64);
let ctBytes = b64ToBytes(ctBase64);

let key = await crypto.subtle.importKey(
"raw",
keyBytes,
{ name: "AES-CBC" },
false,
["decrypt"]
);

let decrypted = await crypto.subtle.decrypt(
{ name: "AES-CBC", iv: ivBytes.slice(0, 16) },
key,
ctBytes
);

return new TextDecoder().decode(decrypted);
}

try {
let plainText = await decryptAES(aesKey, data.iv, data.content);
let json = JSON.parse(plainText);

console.log("Çözülen JSON:");
console.log(json);

if (json.Object) {
json.Object.forEach(o => {
if (o.Username && o.Password) {
console.log(Kullanıcı: [imath]{o.Username}, Şifre:[/imath]{o.Password});
}
});
}
} catch (err) {
console.error("Deşifre başarısız:", err);
}
})();

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…