Merhaba. Sizlerden yardım istiyorum. 19 Mayıs 2025 tarihinde belediye ekipleri, yola asfalt dökümü işlemi sırasında internet altyapısı kablosunu kopardı. Bunun üzerine, o gün içerisinde teknik destek talebinde bulundum. İki gün geçti, hiç ses seda yoktu. Evimizden çıkan kabloyu takip ettim ve kutunun yerini buldum. Ardından oradan çıkan ana kabloyu buldum ve takip ettim, yol başında, yerden yaklaşık 1 metre yukarıda kopmuş olduğunu gördüm.
Müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu bildirdim. Bir süre geçti, yine ne bir arama yapıldı ne de gelip bir inceleme gerçekleştirdiler. Daha sonra sürekli şikayet bildirdik, yine de gelen olmadı. Birkaç gün önce CİMER'e durumu bildirdim ve şikayet ettim. Daha sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım, aciliyet durumunu ve yapılmaması hâlinde cayma bedeli olmadan hizmetten çıkacağımızı bildirdik.
Bugün neredeyse 13 gün oldu. Ne teknik ekip gelip inceleme yaptı ne de bize durumumuzla ilgili bir arama yapıldı. Kişisel telefonlarımızın interneti kalmadı. Bir kablo bağlamak için 13 gün çok uzun bir süre. Aradığımızda sürekli “teknik inceleme devam ediyor” diyorlar; ancak 13 gün boyunca hiçbir Türk Telekom ekibi gelmedi.
Çok mağduruz. Durumla ilgili ne yapabiliriz? Lütfen bize yardım edin.