35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Selam,
Malum yıl sonu geliyor operatörler kampanya yapmaya başladı. TurkNet şu an 700₺ muhtemelen yazın yine zam gelecek. O yüzden başka operatörlere bakmaya başladım aklımda Telekom var. DPI muhabbeti nasıl bir de aralık gibi yeni kampanyalar gelir mi? Şu anki kampanya 100 megabit VDSL (50 megabit ile fiyat aynı) ilk 6 ay 410, son 12 ay 810₺. Diğer paket ise transfer paketi 12 ay 700₺. Sizce yıl sonuna doğru farklı kampanyalar gelir mi yoksa şimdiden taahhüt vermek mantıklı mı teşekkürler.

Hat değerleri;

1764416154509.webp

Altyapı sorgu sonucu:

1764416248018.webp

Hocam ben de TurkNet'liyim ve ben de bakıyorum bir yandan. Gözüm Türk Telekom'a kaydı belki fiber çektirir, tahahhüt bitene kadar kullanır sonra başka sağlayıcıya geçerim diye düşünüyorum. Konuyu takip edeceğim. Ayrıca altyapı sorgu sonucunu hangi siteden aldınız? Ben de merak ettim.

Hocam ben de TurkNet'liyim ve ben de bakıyorum bir yandan. Gözüm Türk Telekom'a kaydı belki fiber çektirir, tahahhüt bitene kadar kullanır sonra başka sağlayıcıya geçerim diye düşünüyorum. Konuyu takip edeceğim. Ayrıca altyapı sorgu sonucunu hangi siteden aldınız? Ben de merak ettim.
Kimseye fiber çektirmez.
Geleceği var ise hepsinde geliyor.

Netgsm var daha uyguna ve yasaklama yok.

Buyurun hocam. Ben fiber için çok uğraştım bizim müdürlük hiç sallamadı beni bende pes ettim en sonunda. Allah'ından bulsunlar :hehehe:

Netgsm var daha uyguna ve yasaklama yok.

O da güven vermiyor hocam. Küçük operatörler arıza olunca muhatap bulamama sıkıntısı verecek gibi geliyor.

Buyurun hocam. Ben fiber için çok uğraştım bizim müdürlük hiç sallamadı beni bende pes ettim en sonunda. Allah'ından bulsunlar :hehehe:

O da güven vermiyor hocam. Küçük operatörler arıza olunca muhatap bulamama sıkıntısı verecek gibi geliyor.
Zaten hepsine Türk Telekom bakıyor.
Ayrıca fazla şey yaptıkları için daha kurumsal kalıyor.

TT'ye geçseniz bile bu hat ile 100 Mbps'ye geçmeyin.

SNR değeriniz 8'e veya daha altına düşebilir 70'i vereyim derken. En stabili 50 Mbps'dir, şu anki gibidir.

Bir ara NetGSM kullanıyordum. IPTV ile ilgili sıkıntılar yaşadım.

Artı, “çok Net kullanıyorum” diye hattın desteğine rağmen (50 Mbps) hattımı 35’e sınırladılar. Kendileri söylemediler; ama 35’e çektikleri bazı kişilere sordum, onların da aylık kullanımı yüksekmiş.

Epey uğraştım, günde 2–3 defa müşteri hizmetlerini aradım. Saçma sebepler öne sürüp hızımı yükseltmediler.

Daha sonra Telekom’a geçtim ve normal hızımı alabildim. 2 ay oldu, fiber de geçtik. (Gerçi 2 sene önce başlamıştık site olarak başvuru, dilekçe vb. :D)

500 Mbps için 800 lira ödüyorum. 1000 Mbps yapsam 900 olacak. Ama 500 Mbps şu an için yeterli. 1,5 sene kadar da taahhütüm var.

Uzun lafın kısası, NetGSM kesinlikle önermem.

Bir ara Netgsm kullanıyordum. IPTV ile ilgili sıkıntılar yaşadım.

Artı, “çok net kullanıyorum” diye hattın desteğine rağmen (50 Mbps) hattımı 35'e sınırladılar. Kendileri söylemediler; ama 35'e çektikleri bazı kişilere sordum, onların da aylık kullanımı yüksekmiş.

Epey uğraştım, günde 2–3 defa müşteri hizmetlerini aradım. Saçma sebepler öne sürüp hızımı yükseltmediler.

Daha sonra Telekom'a geçtim ve normal hızımı alabildim. 2 ay oldu, fiber de geçtik. (gerçi 2 sene önce başlamıştık site olarak başvuru, dilekçe vb. :D)

500 Mbps için 800 lira ödüyorum. 1000 Mbps yapsam 900 olacak. Ama 500 Mbps şu an için yeterli. 1,5 sene kadar da taahhüdüm var.

Uzun lafın kısası, Netgsm kesinlikle önermem.

Hocam ev annemin adına ve 2 katlı. Konudan alakasız ama eğer başvuru yaparsak kabul edilir mi? Üst katta oturan yok.