seeraddar Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.495 Çözümler 11 Beğeniler 3.401 Bugün 17:52 #1 Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden.
Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden.
Çözüm nnomad Bugün 18:04 seeraddar dedi: Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden. Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece.
seeraddar dedi: Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden. Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece.
nnomad Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 755 Makaleler 2 Çözümler 8 Beğeniler 593 Bugün 18:04 #2 seeraddar dedi: Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden. Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
seeraddar dedi: Hattımı Türk Telekom'a taşıdım, bugün hattım elime ulaştı. Türk Telekom'dan da Turkcell'e taşıyabilir miyim geri? Cayma bedeli ödemeden. Genişletmek için tıkla... İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece.
J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 235 Beğeniler 161 Bugün 18:06 #3 TT'ye taşıma başvurusunu nereden yaptınız? İnternetten veya telefondan yaptıysanız, normalde 14 günlük cayma hakkı oluyor. Artı 0 Eksi
TT'ye taşıma başvurusunu nereden yaptınız? İnternetten veya telefondan yaptıysanız, normalde 14 günlük cayma hakkı oluyor.
KS KS seeraddar Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.495 Çözümler 11 Beğeniler 3.401 Bugün 18:09 #4 JJX dedi: TT'ye taşıma başvurusunu nereden yaptınız? İnternetten veya telefondan yaptıysanız, normalde 14 günlük cayma hakkı oluyor. Genişletmek için tıkla... nnomad dedi: İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece. Genişletmek için tıkla... İnternetten yaptım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
JJX dedi: TT'ye taşıma başvurusunu nereden yaptınız? İnternetten veya telefondan yaptıysanız, normalde 14 günlük cayma hakkı oluyor. Genişletmek için tıkla... nnomad dedi: İlk 14 gün cayma bedelsiz iptal hakkın var. Kullandığın kadar yalın internet ödersin sadece. Genişletmek için tıkla... İnternetten yaptım. Teşekkürler.