Türk Telekom'da 4 gündür internet erişimi yok

Bunu bilmiyordum öyle diyeyim hemen gelirler.

VDSL İstanbul da fiber hala gelmedi.

Modemi resetleme tuşuyla resetledim admin ve şifreyle de girmiyor şimdi oda gümledi nasıl çözeriz.

Ara yüze girmek için modemin arkasındaki etiketine yazmış olabilir + fiber İstanbul'da 2000'li yıllarda vardı, senin adrese uğramamış olabilir...

Ara yüze girmek için modemin arkasındaki etiketine yazmış olabilir + fiber İstanbul'da 2000'li yıllarda vardı, senin adrese uğramamış olabilir...

İstanbul dememde ki kinaye zaten yıl 2026 burada hala fiber yok, modemin altına yazmışlar ona baktım, oda olmuyor.

İstanbul dememde ki kinaye zaten yıl 2026 burada hala fiber yok, modemin altına yazmışlar ona baktım, oda olmuyor.

Marka model ile Google aramasına baktın mı? Fabrika ayarına yüklenmemiş olmalı ki kabul etmemiş fabrika yarı için düğme olacak onu kullan.

Marka model ile Google aramasına baktın mı? Fabrika ayarına yüklenmemiş olmalı ki kabul etmemiş fabrika yarı için düğme olacak onu kullan.

Delikli reset düğmesi var 2 - 3 kere resetledim, arayüzü hallettim şifreyi düzelttim ama internet yok düzelmiyor, sadece elektrik gitti internet bağlanmadı, sokaktaki kutuya bakmışlar göya onu çözmüşler ama elektrik gitmeyle apartman ve ev kablolarına ne olabilir onu anlamadım.

Aklıma modemi laptopa bağlamak geldi, ilginç olan laptopta internet bağlandı, masaüstü bilgisayar da ne Ethernet ile ne Wi-Fi ile internete bağlanılamıyor, ve bu elektrik gidince oldu bu nasıl oluyor?

Son düzenleme:

Elektrikle işleyen donanım devre dışı kaldıysa + arada kablo bağlantısına müdahale edip yanlış bağladılarsa ki turup Telekom klasiği.

Elektrikle işleyen donanım devre dışı kaldıysa + arada kablo bağlantısına müdahale edip yanlış bağladılarsa ki turup Telekom klasiği.
Aklıma modemi laptopa bağlamak geldi, ilginç olan laptopta internet bağlandı, masaüstü bilgisayar da ne Ethernet ile ne Wi-Fi ile internete bağlanılamıyor, ve bu elektrik gidince oldu bu nasıl oluyor?

Windows 11 mi eski Windows mu? İp atamasında bir sorun olmuş olabilir elle IP ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…