Baletty
Çalışkan
Ben birkaç gündür belirli zamanlarda artan internet kesilmeleri yaşıyorum. Geçtiğimiz hafta çarşamba günü başladı aralıklarla kesintiler oldu. Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemlerinde sorun gözükmediğinden arıza kaydı açamadılar. Birkaç gün sonra pazar günü komple gün boyu internetin uploadı 0,1 gözüküyordu. Dün yani pazartesi sabah erken saatlerde kesikti ama öğle ve akşamüstü arası yani 12-17 saatleri arasında internet düzelmiş gibiydi hiç kesilme falan yaşamadım. Bugün de yani salı günü de dünle aynı yani sabah ve akşam saatlerinde kesilmelerin olduğunu fark ettim. Modemin üzerindeki WAN ve internet ışığı sönüp geliyordu. Yani sorunun bina girişindeki dağıtıcıda olduğunu düşünüyorum ve yük artınca kesiliyor. Hatta o yüzden pazar günü tüm gün kesikti çünkü apartmandaki herkes tatildi ve o yüzden kullanım daha fazlaydı. Bizim internetimiz FTTH değil, bina girişinde bir tane fiber kablo var bir şeye bağlı siyah bir şey ve arkasında metal dolap gibi büyük bir şey var. Ve yanında iki tane dağıtıcı görevi gören modemler var ve arkalarında lan girişlerine bir sürü Ethernet kablosu bağlı ve onlar da dairelerdeki modemlere bağlı.
(Düzenleme)
Durumu BTK'ya ilettim ve böylece arıza kaydı açtı Türk Telekom. Onlardan geri dönüş bekliyorum. Eğer siz de sorun yaşarsanız ama müşteri hizmetleri sorun göremediği için arıza kaydı açamazsa BTK tüketici şikayetleri sitesi üzerinden şikayetinizi iletin ve kanıt alabilirseniz şikayete ekleyin süreci daha hızlandırır. Yarın gelip bakacakmış teknik ekip.
(Düzenleme)
Durumu BTK'ya ilettim ve böylece arıza kaydı açtı Türk Telekom. Onlardan geri dönüş bekliyorum. Eğer siz de sorun yaşarsanız ama müşteri hizmetleri sorun göremediği için arıza kaydı açamazsa BTK tüketici şikayetleri sitesi üzerinden şikayetinizi iletin ve kanıt alabilirseniz şikayete ekleyin süreci daha hızlandırır. Yarın gelip bakacakmış teknik ekip.
Son düzenleme: