Olaylar güncelleme getireyim: Salı günü gelen eleman modemi yeniledi. Birkaç saat sonra sorun tekrar etti. Bütün bilgileri onlara iletmeme rağmen birbirinden habersiz çalışan elemanlar olduğundan dün tekrar bir eleman geldi elinde modem kutusuyla. Ben de modem zaten değişti dedim ve hafta içi sabah akşam saatlerinde, hafta sonu da gün içinde genel olarak kesinti olduğunu söyledim. Bina girişindeki kutudan bir şeyleri değiştirdiler yenilediler kabloyu sağlamlaştırdılar. Fakat sorun birkaç saat sonra tekrar etti. Ama onlar BTK'ya falan arıza çözüldü diye kapatmış. Ben de itiraz ettim BTK'ya her gün olayları kanıtlı şekilde ilettim. Bugün tekrar TTNET'i aradığımda bu sefer onların sisteminde de sorun gözüktü direkt yeni arıza açtılar. Az önce farklı eleman geldi yine elinde kutuyla
sonra olayları anlattım bina girişindeki internet kablosunu tekrar sağlamlaştırıp sorunu altyapı ekibine iletti. Beklemekteyim. Ama gerçekten birbirinden habersiz çalışan elemanlar mı dersiniz, altyapısal sorunu benim ısrarla anlatmama rağmen hala elinde modemle gelen elemanlar mı dersiniz tam anlamıyla saçmalıklar yaşıyorum 10 gündür.