Keenetic Omni DSL (KN-2012) TR cihazını kullanıyorum. Discord ve Roblox'a girmek istiyorum. GoodbyeDPI denedim, olmadı ve istediğim öyle sürekli elle bir şeyler yapmak değil. Ağa bağlanan herhangi bir cihaz erişim engellerine takılmasın. Bir çözümü var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu linkte kurulum aşamaları yazıyor. Yapamadıysanız AnyDesk üzerinden yardımcı olabilirim.Direkt olarak aynı cihaza kurulum göremedim. Bende yapmasını bilmiyorum. Benzer model kurulumlarına baksam sorun olmaz değil mi?
Zapret deneyin hocam. O daha gelişmiş ve daha çok argümanı var.Keenetic Omni DSL (KN-2012) TR cihazını kullanıyorum. Discord ve Roblox'a girmek istiyorum. GoodbyeDPI denedim, olmadı ve istediğim öyle sürekli elle bir şeyler yapmak değil. Ağa bağlanan herhangi bir cihaz erişim engellerine takılmasın. Bir çözümü var mı?
Zapret deneyin hocam. O daha gelişmiş ve daha çok argümanı var.
Ona baktımda SSH ile root giremiyorum admin giriyorum onda ise komutlar çalışmıyor. Opkg komutu CD falan komut bulunamadı diyor. Çözümünüde araştırdım bulamadım.
DogancanYr
Başarılı
Modemi sıfırla ve güncelle.
Başka yerden bak kurulumuna.
Direkt olarak aynı cihaza kurulum göremedim. Bende yapmasını bilmiyorum. Benzer model kurulumlarına baksam sorun olmaz değil mi?
Modemi sıfırla ve güncelle.
DogancanYr
Başarılı
Olmaz.Direkt olarak aynı cihaza kurulum göremedim. Bende yapmasını bilmiyorum. Benzer model kurulumlarına baksam sorun olmaz değil mi?
Bu linkte kurulum aşamaları yazıyor. Yapamadıysanız AnyDesk üzerinden yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim ben tekrar deneyeyim.
Kullanıcı adı: rootOna baktımda SSH ile root giremiyorum admin giriyorum onda ise komutlar çalışmıyor. Opkg komutu CD falan komut bulunamadı diyor. Çözümünüde araştırdım bulamadım.
Şifre: keenetic
Böyle denediniz mi?
Bu linkte kurulum aşamaları yazıyor. Yapamadıysanız AnyDesk üzerinden yardımcı olabilirim.
Oldu çok teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak. Bu internet hızında bir yavaşlamaya veya ping artışına neden olur mu?
Bir de çözüldü seçeneği nerede işareleyeceğim fakat bulamadım.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-