Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
DNS'i YogaDNS programı ile değiştirmeyi dene. Windows'un kendi DNS değiştirme ayarı DNS Sızıntısı yapıyor. Windows'tan değiştiğim zaman hem nextdns hem de türk telekom dnslerini alıyorum ve goodbyedpi çalışmıyor. Ama YogaDNS ile NextDNS yaptığım zaman sadece NextDNS aktif oluyor ve goodbyedpi sorunsuz çalışıyor.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Maalesef bugün sürekli kullandığım GoodbyeDPI an itibarıyla çalışmıyor ve alternatif olarak Cloudflare + Zapret denedim 3-4 saat sonra da o da çalışmamaya başladı. Verilen modem/router'ın markası Huawei maalesef.
Modem olarak AX82u kullanıyorum Türk Telekom 1000MBPS, bende suanlik oyle bir problem olmadi.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Maalesef bugün sürekli kullandığım GoodbyeDPI an itibarıyla çalışmıyor ve alternatif olarak Cloudflare + zapret denedim 3-4 saat sonra da o da çalışmamaya başladı. Verilen modem/router'ın markası Huawei maalesef.
Bende de bir sıkıntı yok fakat bu konuyu açan başka birisini daha görmüştüm.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
DNS'i YogaDNS programı ile değiştirmeyi dene. Windows'un kendi DNS değiştirme ayarı DNS Sızıntısı yapıyor. Windows'tan değiştiğim zaman hem nextdns hem de türk telekom dnslerini alıyorum ve goodbyedpi çalışmıyor. Ama YogaDNS ile NextDNS yaptığım zaman sadece NextDNS aktif oluyor ve goodbyedpi sorunsuz çalışıyor.
omer1n
Uzman
YogaDNS + quad9 Şak diye çalıştı teşekkürler.DNS'i YogaDNS programı ile değiştirmeyi dene. Windows'un kendi DNS değiştirme ayarı DNS Sızıntısı yapıyor. Windows'tan değiştiğim zaman hem nextdns hem de türk telekom dnslerini alıyorum ve goodbyedpi çalışmıyor. Ama YogaDNS ile NextDNS yaptığım zaman sadece NextDNS aktif oluyor ve goodbyedpi sorunsuz çalışıyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows üzerinden Cloudflare mi deniyordunuz?
hocam bunu nasıl yapıcaz video falan var mı örnekDNS'i YogaDNS programı ile değiştirmeyi dene. Windows'un kendi DNS değiştirme ayarı DNS Sızıntısı yapıyor. Windows'tan değiştiğim zaman hem nextdns hem de türk telekom dnslerini alıyorum ve goodbyedpi çalışmıyor. Ama YogaDNS ile NextDNS yaptığım zaman sadece NextDNS aktif oluyor ve goodbyedpi sorunsuz çalışıyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Buradan bakabilirsiniz. Bu rehber NextDNS kurulumu için ama.