Stres Necati

Gelişen
Selamlar herkese,

Statik IP'ye geçtim. 10 dakika içinde internet bağlantım kesildi. 6 saat oldu hala gelmedi. Arıza kaydı oluştururken de bölgenizde fiber bağlantısı zayıf ondan olmuyor falan dedi telefondaki müşteri temsilcisi. Tam statik IP'ye geçince mi zayıfladı dedim. Olabiliyor dedi. Kahkaha attım. Ama sorun çözülmedi tabi. Teknik ekibi bekliyoruz.

Başına gelen oldu mu?

Denk gelmiştir olabilir.

Türk telekom online yönetim sistemindeki satılan IP ile fiberde tanımlanan IP aynı değilse de sıkıntı olabilir o zman arıza kaydı oluşturulur zaten.

Anladım. Teşekkür ederim bekleyeceğim artık. Arıza kaydında eve gelmeleri gibi bir durum söz konusu olabilr mi? Sanmıyorum ama prosedürlere hakim değilim.

Arıza kaydı için eve gelip modeme reset atıyorlar. Yine çözülmüyor. Bakalım yarın ne olacak.

Güncelleme:

Arıza kaydı sonra ekipler eve geldi modeme reset attı. Bir değişen olmadı. Sistemsel mistemsel geveleyip kaçtılar. Birkaç gün bekledim farklı modemlerle denedim asla ip alamadım. En son pes edip aradım zayıf sinyal var tekrar ekip gönderelim dedi ama bu sefer temkinliydim kayıt almadan statiği iptal edelim dedim. Ettiği gibi de internetim geldi.

Şimdi faturam gelince bana sağlayamadıkları statik ip ücreti için itiraz oluşturacağım bir de.

Google aramalarında hiç bir sonuç bulamamıştım buraya Google’dan gelen arkadaşlar için yazıyorum. Türk Telekom’dan statik ip alamayacaksınız arkadaşlar parasıyla da olsa muhattap da bulamayacaksınız. Saha ekibini dalga geçer gibi eve yollayacaklar tüm yaptıkları bu.

Türk Telekom pişmanlıktır. Bir de ülkenin fiber ağını tekrar emanet ettik. Yazıklar olsun.

Son düzenleme: