Çözüldü Türk Telekom'da tarifeye taahhüt nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

montyxss

Uzman
Selamlar, şu an faturasız hat kullanıyorum ve "Aşımsız Popüler Prime 40GB" tarifesine geçmek istiyorum. Fakat hiçbir yerde şuraya şu SMS'i atın yazmıyor. Bu tarifeye nasıl geçeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Attığınız resimde sadece taahhüt verilir diyor ve geçmek istediğim tarifeyle alakalı bir ibare olmadığı için güvenemedim hocam. (Mevcut tarifeme taahhüt verebilme ihtimali var.)

Ancak sorunu çözdüm, mobil uygulamasında size uygun tarifele yok yazıyor fakat PC'den webden baktığımda bir sürü paket vardı, istediğim paketi de orada görünce taahhüt verdim.

Attığınız resimde sadece taahhüt verilir diyor ve geçmek istediğim tarifeyle alakalı bir ibare olmadığı için güvenemedim hocam. (Mevcut tarifeme taahhüt verebilme ihtimali var.)

Ancak sorunu çözdüm, mobil uygulamasında size uygun tarifele yok yazıyor fakat PC'den webden baktığımda bir sürü paket vardı, istediğim paketi de orada görünce taahhüt verdim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…