Fahare

Becerikli
Makaleler
1
Yeni zamlı fiyatlar yayınlandı. 1000 Mbps tarife ortalama 1.000-1.100 TL'den 1.450 TL'ye çıkmış.

telekomfiyatlar.webp

Bilgi: 1 Temmuz'da diğer firmalar da zam yapacak. Hepsinde 1000 Mbps aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor bu da ufak bir tüyo veriyor diğer firmaların yapacağı zam hakkında.

EK BİLGİ: Bölgesel indirimler daha az zam yemiş alacak varsa bakabilir konudan.

Son düzenleyen: Moderatör:
-16 Mbps de 1000 lira? Adamın hattı desteklemiyor da altyapıdan sorumlu kim?

+Boş ver al 1000 lirayı geç herkese aynı tarife, araya 100-200 lira fark koyalım da tepki toplamasın.

Dolandırıcı turist bürosu işletiyorlar sanki. Zaten bu paranın yarısı anca hizmet bedelidir kalanı varlık fonuna beslemelerin maaşlarını ödemeye.

Bu fiyatlar ne böyle ya. Geçen sene yarısı fiyattı. Senede 2-3 defa zam yaparak %100 zam koyuyorlar. İyice saçmalamaya başladılar.

1 Temmuz'da diğer operatörler de zam yapacak. (Ufak tüyo 1000 Mbps'de hepsi aynı fiyat oluyordu. :buz: )

16 Mbps 1.000 TL, yazıklar olsun gerçekten. Adam saatlerce bekliyor bir şey indirmek için paranla rezil oluyorsun resmen. Fiyata bak.

Saçmalık, TurkNet ve Turkcell çok daha ucuza verirken rekabet edemezler.

Onlar da yakında zam yapar bence çünkü TurkNet uzun zamandır aynı fiyat. Ben evime 6 ay önce, Aralık ayında internet bağlattım. TurkNet'i arayıp sordum, yıl başında zam olacak mı diye; Temmuz'a kadar yok demişti konuştuğum müşteri temsilcisi.