Leanteforr

Uzman
Türk Telekom'da taahhüt 9 Eylül'de bitiyor. BİMCELL'e geçmek için hangi gün BİM'e gitmem lazım? Erken gidersem cayma bedeli, geç gidersem taahhütsüz olarak faturalandırılma olayları var diye duydum. Geçişi nasıl ve hangi gün yapmam lazım? BİM'deki çalışan, Türk Telekom'u ara ve taahhüdün yenilenmemesini söyle dedi; fakat Türk Telekom öyle olmuyor, onların işlem başlatması lazım dedi. Türk Telekom hiç açık konuşmuyor zaten. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'da taahhüt 9 Eylül'de bitiyor. BİMCELL'e geçmek için hangi gün BİM'e gitmem lazım? Erken gidersem cayma bedeli, geç gidersem taahhütsüz olarak faturalandırılma olayları var diye duydum. Geçişi nasıl ve hangi gün yapmam lazım? BİM'deki çalışan, Türk Telekom'u ara ve taahhüdün yenilenmemesini söyle dedi; fakat Türk Telekom öyle olmuyor, onların işlem başlatması lazım dedi. Türk Telekom hiç açık konuşmuyor zaten. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Vodafone'dan Türk Telekom'a, Türk Telekom'dan da Turkcell'e geçtim, Vodafone ve Türk Telekom çekmediği için. Vodafone'da taahhüte 2 hafta varken geçtim, bir cayma bedeli falan vermedi. Müşteri temsilcisinde çalışan arkadaşım var. Kısa sürelerde cayma bedeli çıkmıyormuş, öyle dedi.

Vodafone'dan Türk Telekom'a, Türk Telekom'dan da Turkcell'e geçtim, Vodafone ve Türk Telekom çekmediği için. Vodafone'da taahhüte 2 hafta varken geçtim, bir cayma bedeli falan vermedi. Müşteri temsilcisinde çalışan arkadaşım var. Kısa sürelerde cayma bedeli çıkmıyormuş, öyle dedi.
Yani yarın gidip başvursam, bir ceza vb. olmadan kullanabilir miyim?

Kullanırsın, İnternetten numara taşıma yapabiliyorsan daha iyi.
Tamam bugün başvurayım o zaman, BİMCELL faturasızmış Vodafone'da karar kıldım faturalı hat olarak. İnternetten başvurunca daha ucuzmuş galiba... Cayma bedeli çıksa bile çok düşük 100 TL'nin altında sanırım, 5555'e sorguladığımda 47 TL çıkıyor. Yansıtacaklarını düşünmüyorum.

Tamam bugün başvurayım o zaman, BİMCELL faturasızmış Vodafone'da karar kıldım faturalı hat olarak. İnternetten başvurunca daha ucuzmuş galiba...

Hattın çekiyorsa Vodafone'da numara taşıma paketleri ucuz oluyor ama Turkcell ile aralarında çok fark da yok. 565 TL'ydi Vodafone, Turkcell 600'dü. Turkcell'e geçtim, 5 tik sabit çekiyor. Ne yavaşlama var, ne ses kesintisi. Turkcell bu işin piri.

İnternetten numara taşıma yaparsın. SIM kart gönderiyorlar, takıp kullanıyorsun 2 güne aktif oluyor.

O zaman internetten bugün Turkcell'e başvurayım. 😃
Aynen Turkcell'e başvur, SIM kart yolluyorlar direkt hatta aynı gün 2 saat içinde teslim ediyorlar SIM kartı. Baya hızlılar. Paketlere bak tabi 25 GB + 5 GB sosyal 600 falan. Ama yeni hat alırsan ek 10 GB veriyorlar. 18 yaşından küçüksen daha iyi paketler var.

Aynen Turkcell'e başvur, SIM kart yolluyorlar direkt hatta aynı gün 2 saat içinde teslim ediyorlar SIM kartı. Baya hızlılar. Paketlere bak tabi 25 GB + 5 GB sosyal 600 falan. Ama yeni hat alırsan ek 10 GB veriyorlar. 18 yaşından küçüksen daha iyi paketler var.
18 yaşından büyüğüm maalesef. :D Sağol yardımların için.