mehmetMustafa

Çalışkan
Merhaba TT aboneliğim bitiyor. 50 Mbps internete 760 TL istiyorlar, şu an 42 görüyorum en fazla. TurkNet'te 69 Mbps internet çıktı. Geçilir mi?

IMG_3703.webp

Geçilir gibi, üstelik imkanınız varsa TurkNet 1 yıllık peşin ödeyip 6 taksit karta faizsiz çektirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapın yine TTNET olacak. Ama geçiş ile biraz da olsa iyi performansı farkı alabileceğinize inanıyorsanız şahsen geçerdim.

Merhaba TT aboneliğim bitiyor. 50 Mbps internete 760 TL istiyorlar, şu an 42 görüyorum en fazla. TurkNet'te 69 Mbps internet çıktı. Geçilir mi?

Eki Görüntüle 205721
Bu değer sizin altyapınız tarafında verilebileceği en yüksek hızdır. 69 Mbps olduğuna göre muhtemelen 200-250 metre aralığında bir mesafeye sahipsiniz.

Ping iyileştirmesi harici pek büyük fark yaşamayacaksınız çünkü altyapınız Türk Telekom'un.

Hat değerlerinizi atın. 69'u alabilecek misiniz yorumlayalım.

Bu değer sizin altyapınız tarafında verilebileceği en yüksek hızdır. 69 Mbps olduğuna göre muhtemelen 200-250 metre aralığında bir mesafeye sahipsiniz.

Ping iyileştirmesi harici pek büyük fark yaşamayacaksınız çünkü altyapınız Türk Telekom'un.

Hat değerlerinizi atın. 69'u alabilecek misiniz yorumlayalım.

Nasıl atacağımı detaylı söylerseniz eve gidince atmaya çalışırım teşekkürler yorumlarınız için. Evin önünde fiber kutusu var ama bize getirmediler.