Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sonra yaşanacak ping değişimi nasıl olur?

Başlıkta da belirttiğim üzere Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom taahhüt'ün bitmesine 1 aydan kadar kaldı. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve Türk Telekom'un 75 Mbps paketini kullanmaktayım. Geçtiğimiz günlerde TurkNet binaya 1000MBPS altyapı getirdiğini açıkladı ben de haliyle bir düşünüp TurkNet'e geçmenin mantıklı olduğunu düşündüm. Lakin oluşabilecek ping sorunundan biraz tedirginim. FPS oyuncusu olduğum için ping benim birinci önceliğim olduğundan ping bu geçişin ardından nasıl yönde etkilenecek? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Türk Telekom hız sonucum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping olarak aşşağı yukarı benzer oluyor. Ben İstanbuldayım. Az da olsa biraz ping konusunda azalma yaşamıştım ben.

Mesele CS2 oynarken ortalama 35-37 ping falan alıyorum genelde. Servere göre daha az aldığım da oluyor ama 40 ping üstüne çıktığını çok hatırlamıyorum TurkNet geçtikten sonra ama dediğim gibi ben İstanbuldayım senin şehrine göre bu oran değişebilir.

Pingi boş ver diyenleri dinleme oyunlarda ping kimi zaman FPS'in bile önüne geçer TurkNet'teyken 30 35 ping alıyordum CS'de sansürcell 1gbite geçtim 45 55 pinge yükseldim, 100'de yetiyordu bana sonuçta saat başı dosya/oyun indirmiyoruz. Yakında TurkNet kullanan varsa onlara sorabilirsin veya geç dene TurkNet taahhütsüz zaten beğenmezsen geri dönersin Türk Telekom'a.

Hocam TurkNet GigaFiber varsa evlerinde sorun yaşaması imkansız. En iyi hizmeti alır Türkiyedeki.

TT fiberden GigaFiber'e geçeceksen yapma 500 TL verilmez TurkNet'e sabit fiyat garantisi de yok kökleyebilirler 2 ay sonra. Ha VDSL'den fiber geçilecek ise ve TT fiber yoksa mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…